asie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Uwaga! Myslimy nad Fluttercraftem 3.0! Kazdy chetny do gry, moderowania, roleplayingu czy jakiejkolwiek innej pomocy proszony jest o postowanie w tym temacie. FAQ: Czy serwer bedzie na 1.5/1.4.7/1.4.6/...? Serwer prawdopodobnie bedzie na Minecrafcie 1.4.7 ze wzgledu na duza ilosc modyfikacji do tej wersji oraz brak RedPowera na 1.5. Obviously. Czy dostane admina? Nie. Prosze? Nie! Czy Twilight bedzie jednorozcem? Przykro mi, odpowiedz na to pytanie jest obecnie nieznana. Czy bedzie to serwer Technic/FTB/IndustrialCraft/...? Jest na to duza szansa, ze wzgledu na to iz jest to jedyna rzecz ktora utrzymywala brak nudy na serwerze. Myslimy jednak nad innymi rozwiazaniami tego typu. Czy beda eventy/konkursy/...? Zalezy to od pomyslowosci administracji i moderacji, jak rowniez samych graczy. Czy moge dostac postac X lub Y, wystepujaca w serialu? Owszem, jesli spelnisz nastepujace warunki: 1. Odgrywasz bardzo dobrze ta postac, zachowuje sie ona tak, jak w serialu, 2. Zachowujesz sie nienagannie w stosunku do innych uzytkownikow. Czy moge dostac postac X lub Y, ktora NIE wystepuje w serialu? Owszem, jesli skin nie bedzie zbyt bardzo przypominal postaci z serialu oraz bedzie pasowac do konwencji serialu (czytaj: odpowiednia kolorystyka, nazwa...). Czy moge dostac postac X lub Y, bedaca alicornem? NIE! Prosze? NIE! To byloby zbyt proste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ano. Grać będę. Pewnie tak ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Jam chętny do wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Wiadomo że ja też ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Grałem na starym więc na nowym też zagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 I ja też mogę dołączyć jeśli można, chciałbym też zaoferować jakąkolwiek pomoc:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Takie tam, że prima aprilis, czy coś. Count me in. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 W prima aprilis to moi rodzice się pobrali D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Wiadomo że tak .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ja także pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Będę grał w minkrafta ;3 Huhuhuh Gralem na TwiCraft'cie CelestiaCraft'cie tej okazji przepuscic nie moge ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pewnie, że pomogę. Wcześniej nie grałam, bo miałam nowszą wersję Minecraft'a, ale na 1.4.7 mi pasuje. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 W prima aprilis to moi rodzice się pobrali D: A twój dziadek się nie urodził w Prima Aprillis czasami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dasher Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Grałem jeszcze na jego pierwszej wersji i myślę, że wrócę i będę grał na najnowszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 są jakieś plany w spawie "usunięcia Skyblocka i przywrucenie starego Fluttercrafta" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 są jakieś plany w spawie "usunięcia Skyblocka i przywrucenie starego Fluttercrafta" Jestem za! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czear Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Biorę Udział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Biorę Udział FC nie istnieje więc... czaisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts