pepeh Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.Od jakiegoś czasu grałem w mlp na fonie teraz jakaś aktualizacja była i nawet teraz to gra się nie chce włączyć Link do komentarza
MiXer Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jest na to sposób jednak dość trudny robiłem to w innych grach i działa. Odinstaluj grę, wejdź w katalog danych aplikacji(sdcard/Android/data/com.gameloft.nazwaTejGry) W nazwa tej gry w tym przypadku mlp albo coś w ten deseń. Usuwasz ten katalog z gry. Instalujesz gre na nowo.I powinna działać Życzę powodzenia Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 więc emotki wkuwam na pamięć;/ Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 U mnie działa, ale aktualizacja "zepsuła" grę u wielu ludzi. Widać to po komentarzach. Na bank pojawi się jakaś łatka naprawiająca... łatkę Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 no wszystko się rypło bo jakiś ślub wprowadzili Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 no wszystko się rypło bo jakiś ślub wprowadzili 1 kwietnia był wczoraj Wprowadzili ślub, Canterlot i kolejne bezużyteczne kucyki (większości z nich nie znam). A "znajomi" z Gameloftu dalej nie działają. Nie wiem co jest w samym Canterlocie bo trzeba mieć chyba 12 albo 15 poziom, a instalowałem grę na nowo. Sprawdziłem z ciekawości bo myślałem że może zrobią coś na 1 kwietnia, ale niestety... Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jedno zad mnie dobiło. Mam zebrac 60 gemów żeby kupic obserwatorium. Idiocyzm. Jak na Rarity zbierałem miesiąc. Link do komentarza
Riconish Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Czy tylko ja nie wiem jaka to gra . dajcie tą nazwę chętnie też se pogram:rd7:. Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftPOHM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnRQT0hNIl0. proszę bardzo Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ale mnie ich patch mnie z lekka wkurzył bo ledwo co wbiłem 43 lvl i odblokowałem uwielbianą przez wszystkich fluttershy Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Riconish jak zainstalujesz to powiedź czy działa po słyszałem że reinstalacja nie pomaga Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 właśnie pojawiła się aktualizacja Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 naprawili ale czasem wyrzuca z gry Link do komentarza
Recommended Posts