inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Witam! Tutaj możecie zadać pytania Gummiemu - Bez zębnemu aligatorowi Pinkie Pie. Lista fanów Gummiego: 1. Inka2001 2. Viprix 3. Flutter. fly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 1. Czemu się tak nazywasz ? 2. Czy Pinkie cię torturuje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viprix Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 1. Czy uważasz się za groźnego? 2. Czy lubisz nadaktywność pinkie? 3. kogo lub co lubisz najbardziej gryźć1. Czy uważasz się za groźnego? 2. Czy lubisz nadaktywność pinkie? 3. kogo lub co lubisz najbardziej gryźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Ulubiony dzień tygodnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Nikt nic nie napisał? Gummiemu jest smuto! :C Ja zadam pytania w takim razie 1. Jak ci się mieszka u Pinkie? 2. Ulubione jedzenie? 3. Jak poznałeś Pinkie 1. Pinkie jest bardzo rozbrykana. Dobrze się u niej mieszka. 2. Takie mięsko, nie wiem jak się nazywa. 3. Bawiłem się nad stawem, a nagle pies mnie wystraszył. wpadłem do wody, a że nie umiałem pływać tonąłem. Wtedy Pinkie mnie wyłowiła i wzięła mnie do domu. Od tego czasu stałem się jej zwierzątkiem. 1. Czemu się tak nazywasz ? 2. Czy Pinkie cię torturuje ? 1. Nie wiem. To pomysł mojej właścicielki. 2. Nie, nie torturuje. 1. Czy uważasz się za groźnego? 2. Czy lubisz nadaktywność pinkie? 3. kogo lub co lubisz najbardziej gryźć 1. Czy uważasz się za groźnego? 2. Czy lubisz nadaktywność pinkie? 3. kogo lub co lubisz najbardziej gryźć 1. Nie, nie uważam bo nie mam zębów. 2. Tak, ale czasem mnie denerwuje i wgryzam jej się w grzywę. 3. Najbardziej to grzywę pinkie. Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Ulubiony dzień tygodnia? Dobrze, a u ciebie? 1. Wtorek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viprix Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Kolejne Pytania do najsłodszego aligatora w całej Equestrii 1. czy jak urosną ci zęby będziesz to wykorzystywał przeciwko Pinkie? 2. jak smakuje grzywa pinkie? 3. chciałbyś ugryźć Fluttershy? 4. czy denerwują cie pytania o gryzienie? Pytanie do inki2001 mógłbym być na liście fanów gummiego? PS. poważanie za wcielanie się w role Gummiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Oh, Gummy! Jestem taka rada że mogę zadać Ci kilka pytań oraz zapisać się na listę twych fanów! ^^ Mam wielką nadzieję że Ci nie przeszkodzę w czymś zadając Ci wiele pytań. 1. Ulubiony owoc? 2. Jak się czułeś kiedy Pinkie zrobiła Ci urodziny? 3. Lubisz Fluttershy? 4. Znasz Angela? 5. Ulubiona liczba? 6. Ulubiona litera? 7. Byłeś kiedyś w Canterlot? 8. Spotkałeś Discorda? 9. Lubisz czekolade? 10. Lubisz mleko? 11. Byłeś kiedyś na Akrach Słodkich Jabłek? Niedługo przyjdę z porcją kolejnych pytań, więc szykuj się Gummy! Pozdrawiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Co zmieniłbyś w dzisiejszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Kolejne Pytania do najsłodszego aligatora w całej Equestrii 1. czy jak urosną ci zęby będziesz to wykorzystywał przeciwko Pinkie? 2. jak smakuje grzywa pinkie? 3. chciałbyś ugryźć Fluttershy? 4. czy denerwują cie pytania o gryzienie? Pytanie do inki2001 mógłbym być na liście fanów gummiego? PS. poważanie za wcielanie się w role Gummiego 1. No coś ty? Pinkie jest moją przyjaciółką, jak i właścicielką. 2. Słodyczowo. 3. Nie, jest miła. 4. Troszeczkę. Oh, Gummy! Jestem taka rada że mogę zadać Ci kilka pytań oraz zapisać się na listę twych fanów! ^^ Mam wielką nadzieję że Ci nie przeszkodzę w czymś zadając Ci wiele pytań. 1. Ulubiony owoc? 2. Jak się czułeś kiedy Pinkie zrobiła Ci urodziny? 3. Lubisz Fluttershy? 4. Znasz Angela? 5. Ulubiona liczba? 6. Ulubiona litera? 7. Byłeś kiedyś w Canterlot? 8. Spotkałeś Discorda? 9. Lubisz czekolade? 10. Lubisz mleko? 11. Byłeś kiedyś na Akrach Słodkich Jabłek? Niedługo przyjdę z porcją kolejnych pytań, więc szykuj się Gummy! Pozdrawiam ^^ 1. Ananas. 2. Było całkiem fajnie. Czułem się świetnie. 3. Oczywiście, że tak. Jest taka miła. 4. Niestety tak. 5. 7. 6. G 7. Nie, Pinkie podczas pobytu tam zostawiała mnie w domu. 8. Nie, kto to? 9. Tak. 10. Nie zbyt. 11. Nie, nie przypominam sobie. Co zmieniłbyś w dzisiejszym świecie? Może szacunek innych do siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viprix Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Kolejne Pytania do Gummy'ego 1. czy poza mięskiem jesz też rośliny? 2. czy boisz się że jak dorośniesz to pinkie się ciebie pozbędzie i cie wyrzuci? 3. czy boisz się jak pinkie nie ma "dłużej"? 4. czy byłeś kiedyś poza equestrią? 5. czy ugryzłeś kiedyś spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Co robisz gdy Pinkie wychodzi z domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Kolejne Pytania do Gummy'ego 1. czy poza mięskiem jesz też rośliny? 2. czy boisz się że jak dorośniesz to pinkie się ciebie pozbędzie i cie wyrzuci? 3. czy boisz się jak pinkie nie ma "dłużej"? 4. czy byłeś kiedyś poza equestrią? 5. czy ugryzłeś kiedyś spike'a? 1.Tak. Mięsko jest jednak lepsze. 2. Nie. Przysięgła że nigdy mnie nie opuści. 3. Nie. Zawsze wraca. 4.Nie. 5. Nie, Spike jest mi jak brat. Co robisz gdy Pinkie wychodzi z domu? Zwykle podjadam jedzenie. Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez inka2001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekmłotek123 Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) 1. Co sądzisz o psikusach pinkie? 2. Są takie sytułacje w których ty i pinkie sie kłocicie? 3. Kogo jeszcze lubisz poza swojej właścicielki? Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Myślisz, że uniwersalia istnieją jako istota konkretnych rzeczy, czy są tylko wytworem czyjegoś umysłu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) 1. Jakiego kucyka w Equestrii lubisz najbardziej, prócz Pinkie 2. Którego kucyka najbardziej nie lubisz 3. Twój ulubiony forumowicz MLPPolska 4. Czy mnie lubisz? PS: Mogę poprosić o dodanie do listy fanów Gummiego? Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez Ziemowit 04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) Drogi Gummy! Kiedy po raz pierwszy zebrało Ci się na filozofię? Czy Pinkie wie o tym zajęciu? Co najbardziej denerwuje Cię w jej zachowaniu? Czy nauczyła Cię kiedyś jakiejś ze swoich supermegapinkiesztuczek? Pozdrawiam, Twoja wierna fanka Efei Edytowano Sierpień 8, 2015 przez Efei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) 1.Jak zaragowales na to ze na twoje pourodzinowe przyjecie pinkie no wiesz...zaczęła świętować ? 2.Ugryźć byś księżniczkę lune lub c elestie i cadence? 3.spotkałem kiedyś lune i czy była w twoich snach? 4ugryzl byś kiedyś chrysalis? 5.obronił byś pinkie pie na przykład gdyby nightmare moon ja zaatakowała ? 6.to ostatnie masz przyjaciela nie kucyka? Proszę chce być na liście fanów ! Edytowano Sierpień 8, 2015 przez askluna.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Swirowac jak coWysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Witaj Gummy 1.Rozumiem, że odwzajemniasz uczucia do Pinkie Pie?2.Czy lubisz, jak Cię Pinkie Pie całuje?3.Czy słyszałeś o czymś takim, jak człowiek?4.Czy zawsze masz tak dogłębne przemyślenia na temat świata, który Cię otacza?5.Czy Twoją dewizą życiową jest to, by wszystko robić bez pośpiechu?6.Co myślisz o przyjaciółkach Pinkie Pie, znaczy się Mane 6?7.Jak podobasz się sobie z głosem Łukasza Węgrzynowskiego (czyli głosem, który słyszysz we własnych myślach)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts