Esteban Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Czy bym się tam udał? Możliwe, ale jedynie w wypadku gdybym mógłbym zabrać ze sobą rodzinę. W sumie gdyby to miał być wyjazd bez powrotu to... Zrobiłbym to bez zastanowienia. Tylko najpierw musiałby być spełniony ten warunek o którym wspomniałem wcześniej. Co do moich marzeń: Chciałbym przeżyć życie tak, żeby w dniu mojej śmierci nie prosić o drugą szansę na naprawienie moich błędów. Marzę, by spotkać ludzi, którzy nadali by nieco barw mojej szarej egzystencji. Marzę, by spotkać swoją drugą połówkę (gdzieś taka musi być prawda?) i założyć z nią rodzinę. Marzę, by ludzie zrozumieli, że życie ma większą wartość niż pieniądze czy sława. Chciałbym, żeby niewinne osoby nie musiały cierpieć. Chciałbym także pomóc tylu osobom ilu zdołam. I co najważniejsze – Chciałbym wierzyć w to, że choć jedno z tych marzeń się spełni. Nierealne ? W końcu to moje marzenia. 1 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Moje niewykonalne i głupie marzenie -Żeby moje ulubione postacie z Anime istniały naprawdę -Fajnie by było gdyby siedziały u mnie w szafie -Umieć na 99% Język Angielski Wykonalne ale trudne -Znaleźć podobnych ludzi do tych z anime -Umieć śpiewać -Ne mieć chrypy non-stop -Spotkać się z przyjaciółmi Wykonalne -Pofarbować sobie włosy na czerwono -Zwalczyć pryszcze -Schudnąć -Mieć kota (teraz to jest akurat niewykonalne ale potem...) Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Tak sobie przemyślałem sprawę - bardziej realne "marzenie". Zostać Avatarem jakiejś popularnej postaci. Fajna fucha Link do komentarza
Trahall Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Miałbym wybrać taką krainę? Nie mam nic do stracenia więc ruszył bym takiej krainy bez żadnegoproblemu. o czym śnie? przeczytajcie mojego fica to sie dowiecie Link do komentarza
Recommended Posts