Zucharski Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Tak jeszcze zapytam, trochę zbaczając z tematu, bo jest tu sporo częstochowian. Wybiera się ktoś do Krakowa 31-ego? Na większego meeta raźniej jest wybrać się z kimś, jakoś tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Ja bym się wybrał ale to zależy o której byłby pociąg z Czewy do Kraka i jeszcze muszę obgadać z rodzicami ale myślę że powinni się zgodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 EmSki ja chyba pojadę,ale nie jestem jeszcze do końca pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 To spoko. Jeżeli chodzi o pociągi to odjeżdżają z Czewy o 6:44, 7:25, 8:45, 10:39, z 1 przesiadką. Nie wiem o której się zaczyna meet, ale dwa ostatnie pociągi które podałem dojeżdżają o 13:20, także opłacało by się jechać o 7:25, chyba że zabawa zaczynała by się jakoś o 14:00 to można spokojnie na najpóźniejszy iść. Proponuję kontynuować w temacie Krakowskiego meeta, żeby nie śmiecić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się