Zucharski Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Tak jeszcze zapytam, trochę zbaczając z tematu, bo jest tu sporo częstochowian. Wybiera się ktoś do Krakowa 31-ego? Na większego meeta raźniej jest wybrać się z kimś, jakoś tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukal Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Ja bym się wybrał ale to zależy o której byłby pociąg z Czewy do Kraka i jeszcze muszę obgadać z rodzicami ale myślę że powinni się zgodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipczak Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 EmSki ja chyba pojadę,ale nie jestem jeszcze do końca pewien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 To spoko. Jeżeli chodzi o pociągi to odjeżdżają z Czewy o 6:44, 7:25, 8:45, 10:39, z 1 przesiadką. Nie wiem o której się zaczyna meet, ale dwa ostatnie pociągi które podałem dojeżdżają o 13:20, także opłacało by się jechać o 7:25, chyba że zabawa zaczynała by się jakoś o 14:00 to można spokojnie na najpóźniejszy iść. Proponuję kontynuować w temacie Krakowskiego meeta, żeby nie śmiecić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts