Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Patrzy na Socks. Też widziałam tą katapultę i też mnie ciekawi kto ją rozwalił. I widziałam jak postrzeliłaś tego parszywego uciekiniera. I nie uwierzysz kto stał właśnie za tymi barierami. Pamiętasz jasne światło niem bariera pierwszy raz znikła? To był właśnie on. Wiesz trzeba mu by ten róg uciąć. A łap mały bonus za tego uciekiniera. Rzuciła w stronę Socks sakwę ze złotem w środku było 75 złotych monet. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Eeeeee tam.Jeśli jakimś cudem przeżyje to i tak zginie.Gdy tylko spróbujemy oddać im Grape Jam to co że tak powiem "uciupiemy". Złapała sakiewkę. - Po co mi to?Niby kiedy mam je wydać?Ale dzięki.Chyba do niej pójdę. Powiedziała szeroko się uśmiechając. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 To idź ale jej nie strasz dziś w nocy będzie miała ciekawą niespodziankę*zaśmiała się sarkastycznie* Po czym odsunęła się i poszła w stronę spichlerza by zjeść coś, gdyż zgłodniała. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - A jaka to niespodzianka jeśli mogę zapytać? Zapytała idąc za Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Spogląda na Socks A to dowiesz się w swoim czasie. Z tego co słyszałam miałaś iść do Grape Jam? Kiedy weszła do spiżarni wzięła trochę chleba kiełbasy i zaczęła jeść. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Hmmmm...No dobra. Socks poszła do kajuty Orange.Otworzyła drzwi prawie wywalając je z zawiasów. - Siemka Grape Jam!Coś się ciekawego działo gdy mnie nie było? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Patrzy na Socks i mówi. Wydarzyło się coś ciekawego ten nowy od was próbował mnie uwolnić ale mu się nie udało teraz z tego co wiem nie żyje*mówi smutna* A tak ogólnie nic ciekawego siedzę tu sama i się nudzę ale za to nie muszę siedzieć w zimniej celi*uśmiecha się* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Nowy?Czekaj...taki szary pegaz tak?On żyje.Widziałam go na wyspie. Socks usiadła na łóżku Orange. - Czemu zachowujesz się tak jakbyś mi ufała.Przecież jestem piratką. Powiedziała uśmiechając się po czym zaczęła się śmiać. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Patrzy się na śmiejącą Socks. A czemu mam nie mówić zostałam stworzona by rozmawiać nawet jeżeli by to miała być moja ostatnia rozmowa*wzdycha i smutnieje*Tak bardzo bym chciała zobaczyć swoją siostrę Tunder. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Socks wstała.Otworzyła drzwi i sprawdziła czy ktoś koło nich stoi.Potem je zamknęła. - Zobaczysz.Spróbuję coś wykombinować. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Patrzy się chwilę na sufit po czym spogląda na Socks. Na pewno chcesz ryzykować już słyszałam do czego jest ona zdolna i nawet widziałam jak potraktowała tego nowego. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Słuchaj.Z tym nowym chodziło o coś innego.Wolę ci nie mówić. Socks stała przy drzwiach. - Zaraz idę.Nie wiem jak długo zajmie znalezienie sposobu na wyciągnięcie cię stąd.Może to potrwać bardzo długo.Najważniejszy jest moment w którym będę to musiała zrobić.Jeśli ktoś będzie cię próbował skrzywdzić to cię obronię. Wyszła z pokoju.Powiedziała do siebie w myślach "Eh Socks co ty do cholery robisz?!".Nie mogła uwierzyć w to że postanowiła jej pomóc.Wyszła na pokład i usiadła na skrzynce próbując coś wymyślić w sprawie Grape. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Po jakimś czasie Orange wychodzi ze spiżarni i kieruje się do swojej kajuty napotykając przy tym Socks. No to o czym gadaliście? Spytała się podchodząc do Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Spać idę zaraz -.-.Kucyki też potrzebują snu :3. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Socks nie wiedziała do odpowiedzieć.Wymyśliła byle jaką historyjkę. - O jej siostrze.Bardzo za nią tęskni. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Dobra idę do swojej kajuty zdrzemnąć się. Nie przeszkadzać! I udała się w stronę swojej kajuty. Kiedy była w kajucie poszła do swojego stolika i odłożyła miecz. O czym tak rozmawiałyście?*Spytała się* Socks O powiadała mi jak to jest być piratką. Aha no dobrze. Nie poszła spać ale usiadła na krześle i czekała. ~~~~~~~~~~ Dobra trzymaj się znikam Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 +Karlik doplynal do brzegu. Przewrocil sie i padl niezywy obok Wave'a. Tylko zdolal wykrztusic z siebie jedno slowo. +Koszula... -Kruk slyszalam Flame'a. Chodz szybko. -Snow zeszla z domku i pobiegla w strone odbywajacego sie glosu. (Juz polnoc) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dark odwrócił się i spojrzał na Karlika. - Jaka koszula? Po czym sprawdził mu puls lecz było za późno bo pulsu nie było. Dark wstał i zasalutował dla Karlika po czym poszedł w stronę Tunder i kiedy ją zobaczył szybko schował się w krzakach i zrobił się niewidzialny ale krwiste plamy prowadziły do kryjówki Darka. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kiedy odzyskał chociaż trochę sił spróbował się poczołgać pod drzewo gdzie była jego kolonia Trochę... Wysoko Vortex, choć powinien oszczędzać magię, teleportował się do koloni, poczołgał się do małego schowka i wyciągnął bandaże, po czym zabandażował ranę w ogóle gdzie dostałem? ._. Nie powiedziałaś Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kiedy weszła do spiżarni wzięła trochę chleba kiełbasy i zaczęła jeść. KUCYK KANIBAL xD a może ponybal xD Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dostałeś w głowę tak że w zastraszającym tępie krwawisz. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Skończył bandażować głowę, co zwolniło wykrwawianie, ale stracił już za dużo krwi, aby być zdolnym do chodzenia, po prostu zasnął Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Flame! Flame! Wołała Snow. Ej a kto to. Chyba nie żyje. Tunder zemdlała Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dark wyszedł z krzaków i związał Tunder oraz zawiązał jej pyszczek by nie krzyknęła. - *wzdycha*Przykro mi ale muszę to zrobić. Powiedział i pomimo rozwalonego kopyta wziął ją na grzbiet i wyszedł na plażę z związaną Snow. - Jest jedna dobra strona tego co teraz robię...zobaczysz się z siostrą. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kiedy tak siedziała i spoglądała się na Grape Jam, w końcu wstała i zawołała dwóch piratów by ja zabrali na chwilę do celi. Potrzebuję dwóch piratów*zawołała* Zabrać mi ją do celi kiedy dam znać macie mi ją znów przyprowadzić.*powiedziała szeptem* Grape Jam była przestraszona kiedy piraci ją zabierali bo myślała, że nadszedł jej czas. Ale ku jej zdziwieniu znów wylądowała w celi. Orange zamknęła drzwi kajuty i stanęła obok nich i oczekiwała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dark zauwarzył statek i wzbił się w powietrze mając Tunder na grzbiecie i leciał na statek. - To już nie daleko. Po czym na statku można było usłyszeć 3 kopyta. Link do komentarza
Recommended Posts