FreeFraQ Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 - Dobrze... wiec, jestem tu ponieważ od swojego anioła Moonlight dowiedziałam sie że mój drugi stróż Dark Star jest tu zaświatach, ponieważ coś poważniejszego przeskrobała... - powiedziałam spokojnie. - Chyba chodziło o tą bójke... i coś jeszcze chyba o to że przejełam złe zachowania czy coś... i cóż... bibliotekarz dał nam tylko jedną przepustkę wiec... jestem bez stróża... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2012 Strażnik w między czasie wyjął jakieś urządzenie przypominające komórkę i zadzwonił. Słuchał z uwagą, ale i szeptał coś do aparatu. - Rozumiem... - odparł na głos. - Za tymi drzwiami tutaj, będą raczej niemili, będą krzyczeć i może być tak, że Ci się nie uda ich przekonać... Na pewno chcesz tam iść? Strażnik wstał i przeciągnął się czekając na Twoją odpowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Tak wiem... Moon mi o tym mówiła, ale musze tam isc spróbować ich przekonać... - odpowiedziałam spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Jesteś wystarczająco zdeterminowana? - spytał ochrypłym głosem. - Nie chcę Cię zniechęcać, ale może być tak, że wszystko skończy się płaczem dziecino. Starzec wstał ze swojego siedziska i wyjął pęk kluczy. Spokojnie szukał tego jedynego. Tego tak ważnego dla Ciebie. - Powtórzę się moje dziecko, jesteś wystarczająco zdeterminowana by walczyć o swojego stróża? - spytał starzec. - Jeśli tak to wejdziesz tam, pewnym krokiem - dodał i odsunął się od drzwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 " Byłam przepełnioną magią którą dała mi Moon... chciałam walczyć o tą kretynkę co sie wpakowała w kłopoty, kto ją namawiał do bójki? nikt... cała dark.." - pomyślałam i przeszłam pewnym krokiem przez dzwi. I tak pewnie się rozpłacze... jak to ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Widok jaki do Ciebie dotarł był oszałamiający. Otworzyłaś małe pomieszczenie w którym Dark siedziała sobie spokojnie na końcu przy mały stoliku i opierała pysk na kopytku. - Hej, tęskniłaś? - spytała swoim rozbawionym głosem. - To ja dziś byłem jedynym Bogiem na służbie - odparł zadowolony starzec. - Byłaś wystarczająco zdeterminowana by iść po kogoś kogo kochasz więc masz go z powrotem... Ale pilnuj go, tak jak on pilnuje Ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - HUH?!- można powiedzieć krzyknęłam zdziwiona... a potem skoczyłam na Dark i mooocno przytuliłam. Bardzo mocno. - Tak bardzo tęskniłam za tobą... Na prawdę... - powiedziałam bardzo radośnie. - Dziękuję panu... tak bardzo... I jak to ja... rozpłakałam się, ale ze szczęścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Dark tylko zachichotała i odwzajemniła uścisk. Pogłaskała Cię jeszcze po łbie. - No już starczy tych pieszczot, bo będę częściej znikać - odparła po chwili. - Mam nadzieję, że wyciągniesz z tego jakieś lekcje... bo mnie już kazali się czegoś nauczyć, haha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Ani mi się waż znikać! - powiedziałam radośnie. - I tak wyciągnę z tego tego jakieś lekcje. napewno nie bede sie tak zachowywać jak wcześniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 - I to rozumiem rozrabiako - odparła zadziornie, ale równie radośnie co Ty, Dark. - Idziemy? Moon pewnie już boki zrywa, bo nie powiedziała Ci wszystkiego. I teraz czeka cała w skowronkach. Starzec odmłodniał, a jego mundur zniknął. To był jeden z wielu alicornów teraz przed pomieszczeniem w którym byłaś. - Wybaczcie, że was poganiam, ale mam masę pracy... mogłybyście się pospieszyć? - spytał życzliwie. Dark tylko spojrzała na Ciebie i czekała na Twój ruch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Powiem ci coś po drodze... - mruknełam do Dark. - Chodźmy. - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Ciemna klacz ruszyła za Tobą i po chwili byłyście w sali, gdzie krzątały się wszelkiej maści kucyki. Dark zatrzymała siebie i Ciebie, a potem spojrzała Ci prosto w oczy. - Hmm? Coś chciałaś mi powiedzieć... Mam wrażenie, że tu będzie najlepiej Cię wysłuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Zabijesz mnie za to... ale nie dam Moon tej karty przetargowej jesli to to Moon sprawka. - A wiec... wiec... no... ten... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Dark zmrużyła oczy i przekrzywiła łeb. - Ale o co chodzi? Jakiej karty przetargowej... Powiesz co Ci chodzi po głowie? - zalała Cię falą pytań Dark. - Nie bardzo rozumiem do czego bijesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Przeleciałam Detha! - wykrzyczałam nagle i odwróciłam wzrok... - Sama nie wiem o co chodziło z kartą przetargową ale mówię ci to teraz... szczerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 - To już wiem czemu tu trafiłam... Albo raczej co przeważyło szalę - odparła mało zadowolona Dark. - Ładnie to tak się przystawiać do cudzej zdobyczy? Czułaś, że Dark zwyczajnie teraz ignorowała całą sytuację i ruszyła dalej. Kierowała się do wyjścia. Fakt Twojego przyznania się co zrobiłaś, nie zrobił wrażenia na nikim w sali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - A kto powiedział że to jest twoja zdobycz? - mruknełam z lekką powagą. - I hej lepiej żebyś sie dowiedziała od Moon czy odemnie? od tak? - Pozatym... wątpie że jestem ale... zostawił u mnie w środku produkt uboczny... wiec nie wiem... od ciebie też dostanie opierdol? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Dark nic nie odpowiedziała tylko przyspieszyła kroku. Jej kopyta szybko dosięgnęły drzwi wyjściowych - Cześć brzydka, tęskniłaś? - rzuciła dziarsko Dark, do Moon. - Witaj znowu na pokładzie - odparła radośnie Moon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Dark ma focha, bo przyznałam się do czegoś... - mruknełam cicho. - A zresztą siedzę cicho bo dostane po głowie. - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Dark i Moon wydawały się o czymś żywo rozmawiać przez chwilę, a potem Moon zbliżyła się do Ciebie. - Gratuluję. Udowodniłaś sobie i nam, że coś znaczymy... Wracamy? - spytał jasny stróż. - Yhym - bąknęła Dark... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Nie rozumiem... co znaczycie? what the... nie ogarniam. - mruknełam dość głośno. - I Dark powiedziała, że nie powiedziałaś mi wszystkiego... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Moon tylko się uśmiechnęła. - Widocznie miałam swoje powody - odparła zadziornie. - Wracamy? Chyba już dość się tu nasiedziałyśmy. - Jeszcze się pytasz? Tęsknie za kuchnią Flamie i Fire... - A Ty Dark tylko o jednym... albo drugim hahah... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Ja tęsknie za Morning... zrobię wszystko żeby się nie rozdzielać... czyli zrobię wszystko żeby pojechać z nią do Cantelotu... - powiedziałam glośniej. - Ale i tak mam uraz na psychice kurw... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Jak tylko kończyłaś ostatnie zdanie, znów poczułaś kopyto Moon na swojej głowie. Biła coraz mocniej... - Słownictwo moja kochana Lightie... Dobrze, jesteście gotowe? - spytała Moon. - Ja tak - bąknęła Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 - Co raz mocniej bijesz... - mruknełam. - Tak gotowa... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts