FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Przez chwile patrzałam na swoją dziewczynę... i detha... coś mi nie pasowało... Po chwili skapnełam sie że Moon coś mówiła. - Emm... co? Matma? - mruknełam wybita z "trasy" - Może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Czas w szkole mijał swoim rytmem. Nie miałaś okazji spokojnie porozmawiać z Morning, ani z Deth'em. Wszystko się dziś jakoś dziwnie układało. Dzień mijał spokojnie, aż do ostatniego dzwonka. - Razem, do Dark! - wrzasnęła Exii będąc już wolna od zajęć. - Um, ja zostanę dziś poćwiczyć w salce gimnastycznej - wtrącił Deth. - Oj dawaj braciszku, w końcu ona mnie przytargała z powrotem. - Ale... Twoje towarzystwo było chyba bardzo nie w smak ogierowi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Zostawcie nas na chwile samych... - mruknełam do reszty. - 5 minut i jestem. - dodałam i podeszłam do Detha ale zachowujac dystans... wiadomo jaki on jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Twoje zachowanie wzbudziło zainteresowanie Exii, Morning i Moon. Mimo to zostawiły Cię samą z Deth'em. Ogier nie patrzył w ogóle na Ciebie, ale ogarniał oczyma Twoją obecność. - C-co tym razem..? - spytał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Spokojnie... nic ci nie zrobie... - powiedziałam spokojnie, zachowując dystans. - Po pierwsze... Przepraszam za tamto... - Po drugie... nie jestem w ciąży... wiec nie będzie dzieciaka. - powiedziałam ciszej bo to raczej...wstydliwa sprawa. - Po trzecie... chodź z nami... Nie będę naciskała w żaden sposób na ciebie. - dodałam raczej weselej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Na ciele Deth'a zobaczyłaś ulgę, ogier jednak wciąż patrzył gdzieś w tylko sobie znanym kierunku. - Może i jestem dziwny... ale chciałem to zrobić pierwszy raz z kimś kogo pokocham. A teraz wolałbym pobyć sam, poćwiczyć to beznadziejne ciało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Zawsze możesz skłamać, wy macie na tyle dobrze że nie można rozpoznać czy jesteś prawiczkiem czy już to robiłeś. O ile się nie przyznasz... ja to już nie mogę nawet skłamać... przebita błona... - powiedziałam spokojnie. - I nie masz aż takiego beznadziejnego ciałka, jest nawet nawet. trening czyni mistrza ale daj spokój. Chodź z nami potem sobie poćwiczysz. - dodałam. - To jak idziesz? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Brzydzę się kłamstwem - odparł niespokojnie Deth. - Co do sprawności... codziennie muszę ćwiczyć by zachować sprawność i odpowiednią gibkość. Przykro mi, ale nie skorzystam. Z tymi słowami odwrócił się od Ciebie i był gotowy już z powrotem wejść do szkoły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Jak tam sobie chcesz Deth. Chciałam ci tylko te pare spraw wyjaśnic. - Nie masz czym sie martwic. Jak idziesz do szkoły koniecznie. to narazie. Pozatym moja matka zna pewną elastyczna klacz ma na imie... Blossom Forth jak sie nie myle. I potrafi zgiąć sie tak żeby sama siebie zadowolic... jesli wiesz co mam na myśli. Na celestie chciałabym tak... ale nie bede sie zanudzać jak idziesz to idz, pa. - powiedziałam spokojnie i zaczełam isć w strone reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Tobie wydaję się być tylko jedno w głowie... - odparł Deth. - Trzymaj się. Z tymi słowami już zniknął za drzwiami szkoły. Ty zaś pobiegłaś do swoich przyjaciółek - Podoba Ci się? - spytała drwiąco Exii. - Jest wolny! Aahahaha... Moon tylko się uśmiechnęła i ruszyła. Morning zaś była zdezorientowana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Daj spokoj... zamieniłam z nim pare słów. - mruknełam cicho. - Pozatym mam dziewczyne. Stoi koło ciebie Exi. - dodalam i podeszłam do Morning. - Co taka... skołowana dzisiaj? - spytałam troskliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Exi rozdziawiła pysk i patrzyła na Ciebie oraz Morning. Słowo zdziwiona nie pasowało, bo nie odzwierciedlało nawet cienia tego co było widać po smoczej klaczy. Moon tylko gdzieś z przodu zachichotała. - A tak jakoś - odparła Morning. - Po za tym... Archer i jemu podobni nam żyć nie dadzą, jak będziesz tak o tym śpiewać... - dodała po chwili. - Wy tak na serio?! - wtrąciła jeszcze bardziej zdziwiona Exii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Tia... kocham Morning a ona mnie... juz... może... z kilka lat jesteśmy ze sobą. tylko teraz postanowiliśmy to ujawnić. - powiedziałam spokojnie i zwrociłam sie do Morning. - A widzisz gdzieś te patałachy? nie? no własnie. Przy nich nawet nie bedziemy rozmawiać... - mruknełam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 - No tak - odparła Morning trochę zmieszana. Chyba nie radziła sobie jeszcze z tym faktem, że publicznie się z tym już obnosicie. - Umm... idziemy do Dark w końcu? - E... chyba ta... Tak... - odparła zszokowana Exii. - No nareszcie - zarechotała Moon. - Lightie prowadź! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Morning kochana, o nas raczej nikt wiecej wiedział nie bedzie, tylko nasza paczka dethowi nawet mówic nie bede, i rodzice. Nikt wiecej. - powiedzialam radośnie. -To aż taki wielki szok exi? widze po twojej twarzy. - dodałam i zaczełam prowadzic grupke do szpitala.. troche to trwało ale co tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Wszyscy zgodnie ruszyli za Tobą. - A no szok - odparła już spokojniej Exi. - Dziwna sprawa mieć dwie przyjaciółki i widzieć co one robią, gdy nikt nie patrzy... hahahaha - Ciebie też mam niańczyć? - wtrąciła Moon. Morning tylko zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Cała Moon... daj spokoj, niewiem kiedy ostatnio to robiliśmy... - mruknełam. Oho jesteśmy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 - Wy na serio nie żartujecie - rzuciła znów zdziwiona Exi. - A no nie żartują... - dodała Moon. - Lightie, które to było piętro i sala? Bo ostatnio miałam tyle na głowie, że nie pamiętam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 - pietro 2 sala nr 3. - odpowiedziałam spkojnie. I zarzucilam zartem do exi. - A co chciałabys sie przyłaczyć? haha - za żartowalam sobie. - chodzmy do dark... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Ruszyłyście do windy... Twój żart co najmniej nie trafił do Exi. Stała z tyłu zdziwiona jeszcze bardziej. Minęła krótka chwila zanim do was znów dołączyła. - Wybacz, ale nie wtryniam się w cudze sprawy - odparła zmieszana. - Jedna rozsądna chociaż - skomentowała Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 - To był żart Exi, ale widać nie skumałaś, ale to nic. - mruknełam wesoło. - Wiec... Morning... kiedy... no ten tego... wyjeżdżasz? - spytałam... - I ile to potrwa? - dodałam, widać było na mojej twarzy grymas smutku. " Jezu ale się dłuży ta wędrówka..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 Moon patrzyła uważnie na to jak teraz zareagujesz. - Prawdopodobnie na stałe - odparła również z nieco skwaszoną miną Morning. - Nie chcę wam przeszkadzać, ale chyba jesteśmy pod salą Dark - mruknęła Exi. Faktycznie po krótkim spacerze trafiłyście do sali diablicy. Leżała w swoim łóżku i patrzyła w okno. Była już bez aparatury podtrzymującej jej życie, ale wciąż miała dużo bandaży na ciele. Na dźwięk waszych kopyt od razu spojrzała w waszą stronę i uśmiechnęła się. - Siemacie! Czyżbyście nie mieli nic lepszego do roboty niż przesiadywać u kaleki?! - spytała jednocześnie żartując. Wszystkie dopadłyście do jej łóżka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 - Tak przyszliśmy do kaleki haha - powiedziałam wesoło... ale to raczej było udawane... miałam smutek w sercu... ale trzymałam jeszcze emocje na uwieźi... " Na stałe? Nie... kurwa nie... tym bardziej musze sie dostać do canterlot... zamieszkam z Morning i bedzie dobrze... " - pomyślałam tak wyglądała moja "realna" sytuacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 Wszycy się uśmiechali i cieszyli, że Dark wróciła do siebie. - Noo, masz Ty krzepę i umiejętności - pochwaliła Exi ostatnią walkę. - Wygrała lepsza z nas haha! Moon milczała, ona już z nią rozmawiała... Morning raczej milczała, zaintrygowana tym co mówiłaś. - Ten c**j był w szkole? - spytała z zaciekawieniem Dark, po czym oberwała od Moon w brzuch. - Ałłł! Za co! - Za słownictwo, powiedzmy, że jestem tu najbardziej sztywna hah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 - Ja dostaje po głowie za każde przekleństwo... - mruknełam. Wyszłam z sali zabierajac Morning ze soba. - Widze że jesteś czymś zaintrygowana... czym skarbie? - spytałam czule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts