Marwari Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Witam. Nie znalazłam na forum tematu dotyczącego Pani Cake! Więc ten temat jest po to, by zadawać je pytania, prawda? No jasne ^^ Pod obrazkiem możecie takż wpisać się na jej listę fanów Lista fanów: 1. Marwari Czekamy na pytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 1 Gdzie poznała pani Pinkie? 2.Czy pani jest odpowiedzialna! Zostawiać dzieci pod opieką Pinkie? 3.Gdzie pani poznała swojego męża? 4.Kim są pani rodzice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 1:Czy mogę być na liście fanów? 2:Jakie jest pani ulubione miejsce na wakacje? 3:Jakie jest pani ulubione jedzenie? 4:Czy ma pani rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxManiaKxxx Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Czy nie ma pani czasem dość słodyczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Lubi pani maliny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Zna pani Derpy i Doctora Whooves'a ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Witam, droga Pani Cake1.Jak tam dzieci? Bo ostatnio coś nie słychać nowin, jak Pinkie Pie się spisuje jako opiekunka? Czy nadal się opiekuje dziećmi?2.Czy słyszała Pani o czymś takim, jak człowiek?3.Jak często Państwo robią słodycze dla stworzeń innych, niż kucyki?4.Jaki był największy Państwa wypiek? W sensie dosłownym, największy rozmiarowo.5.Czy mogę Panią przytulić? (jeśli mąż i Pani nie zabroni )6.Rozumiem, że Pinkie Pie jest znakomita w swojej pracy?7.Jak Pani podoba się sobie z głosem Agaty Gawrońskiej-Bauman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts