Draco Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Siemka, nie wiem jak dużo Was gra tutaj, ale możliwe, żebyśmy zrobili drużynę rankedową do piątek. Piszecie się na takie coś? Link do komentarza
Yargolek Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jak jacyś ogarnięci to mogę topa grać. Link do komentarza
Draco Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 No zależy czy ogarnięci, nie wiem |Pozycja | Nick z forum | Nick w grze| Top: Yargolek (psych00l) Jungle: Mid: ADC: Drakon (Draco) Support: Swoją drogą, czas ożywić trochę ten dział. Link do komentarza
Kajko Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Top: Yargolek (psych00l) Jungle: Mid: Kajko (Damage Crafter) ADC: Drakon (Draco) Support: Link do komentarza
Adisso Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja mogę pograć, ale zależy w jakie dni i pory ;d Link do komentarza
LungTai Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Jungle: logo11113 (Azoger) (teoretycznie mogę grać wszędzie) chętnie pogram Link do komentarza
Lokolin Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Top/ADC: Lokolin Mogę pograć wieczorami Link do komentarza
Draco Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Top: Yargolek (psych00l) Jungle: logo11113 (Azoger) Mid: Kajko (Damage Crafter) ADC: Drakon (Draco) Support: Michalinek(Michalinek) Sub: Top/ADC: Lokolin Ja w tym tygodniu nie wiem czy pogram, bo chory jestem. Możecie na własną rękę już ogarniać, napiszę w temacie jak już zacznę ogarniać (o ile wy wcześniej nie ogarniecie). Link do komentarza
LungTai Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Muszę jednak zrezygnować z miejsca, ponieważ nie będę miał czasu na grę przez nieokreślony czas. Link do komentarza
Draco Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Ja rezygnuje z miejsca bo się przeprowadziłem i nie mam jak grać, a na mobilnym necie nie ma sensu grać. Link do komentarza
Rainbow Wave Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Siemka wszystkim! Otóż gram od ok. półtora roku. Siedzę w brązie III, spadłem jedną serią przegranych z meczu, który rozstrzygał to, czy pójdę do srebra. Obecnie staram się wyjść. Z chcęcią zagram w jungli, mojej ulubionej pozycji. Mój nick: FredzioFilmy (WIEM, STRASZNIE DZIWNY) Mogę też podać junglerów, którymi opanowałem grę (od najbardziej ogarniętego, do najmniej): Hecarim Nocturne Lee Sin Diana Malphite - nie miałem okazji, ZAWSZE banowany. Link do komentarza
FlyOnFly Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Rowniez moge grac jako ''rezerwowy'' jungler Ale jezeli pozycja bedzie zajeta moge isc na kazda inną ^^ (supportow niemam duzo ale blitz,Taric i takie shity sie znajdą Wymasterowałem takie postacie jak : Lee Sin Shaco (Jungle/mid/suppor/top) Zed Fizz Malzahar Jarvan czFarty Shen I wiele wiele więcej Link do komentarza
Draco Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Tak się zastanawiam, czy Wy chcecie kontynuować, znaczy się, coś zrobić więcej? Ja jak mówiłem, nie mogę grać, więc możecie się sami zorganizować. Dostałem pw od jednej czy dwóch osób, nie, nie zajmuję się już tym. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Top:Michalinek (chyba, że Yargol będzie grał to wtedy supp) Mid: ADC: Support: (może ja) Jungle : Araszel ( Matikej von ZBP [ nie stać mnie na zmianę nicku, a konto dostalem dawno temu ] ) Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Ja mogę grać na Midzie. Link do komentarza
LungTai Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Ok, mogę się jednak dołączyć. Jeżeli chodzi o pozycje, to mogę iść wszędzie, co prawda nie lubię grac na supporcie , ale jak będzie trzeba to zagram. Link do komentarza
Lokolin Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Sesja zaliczona to znowu można zacząć grać . Najchętniej pograłbym na topie lub adc ale jak będzie trzeba to mogę zagrać na każdej pozycji Link do komentarza
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 No cóż. Ja się na razie nie nadam, ponieważ oddałem stare konto kumplowi (tak, to dlatego wyrzuciłem wszystkich ze znajomych). Obecnie wbijam 30 lvl Rengarem na innym koncie. Oprócz Rengara gram jeszcze TF-em i Dianą. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts