Chaos Pony Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 tutaj są podane wszystkie koncerty, we Wrocławiu jest 1 marca, później Warszawa, Poznań i Kraków. Link do komentarza
Anathorn Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 1. Cały album Carolus Rex 2. Price of a Mile 3. The Final Solution 4. The Hammer Has Fallen Link do komentarza
cAnon Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 W marcu koncert w Warszawie. Ktoś się wybiera? Byłem w Łodzi w 2011 i gdyby nie akustyka nie miałbym nic kompletnie do zarzucenia. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Ja w sumie tak często ich nie słucham,aczkolwiek szanuję ich za to że śpiewają o tak ważnych rzeczach jak historia,wojna itp.Naprawdę można się sporo dowiedzieć w niektórych ich piosenkach.No jak mówiłem często nie słucham,ale czasem się zdarza. Odnośnie ulubionych piosenek to sprawa wygląda następująco: White Death-o fińskim strzelcu nazywanym Biała Śmierć,40:1,Ghost Division,Uprising,Back in Control i jeszcze coś by się znalazło ;P. Link do komentarza
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Nie mam ulubionych piosenek - wszystkie mi się równo podobają. Mam za to 3 ulubione albumy (2 z nich mam, 1 zgubiłem) : 1. Carolus Rex 2. Coat of Arms 3. Metalizer Sabaton nie lubię tyle za tematykę utworów (tekstu i tak nie rozumiem xd), co za brzmienie, które jest boskie. Nie żałuję ani złotówki z pieniędzy, które wydałem na albumy. I nie żałuję, że kupiłem sobie ich koszulkę ... xd Link do komentarza
Kiske666 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Sabaton bardzo lubię, mam nawet ich najnowszą płytę i chcę pojechać na ich koncert do Poznania, a do tego support w postaci Eluveitie no to to już jest miazga. : D Moje 2 ulubione albymy to The Art of War i Carolus Rex, a jeśli chodzi o utwory to: -40:1 *Metal Crue *The Price of a Mile *A Lifetime of War *Gott Mitt Uns *Killing Ground Link do komentarza
bukal Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Od tego zespołu zaczęło się moje słuchanie metalu, trudno wybrać ulubione ale zdecydowałem się na trzy Cliffs of Gallipoli 1648 White Death Swoją drogą - będzie ktoś na koncercie we Wrocławiu? Link do komentarza
Recommended Posts