Omega Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Jak co rano budzisz się ze snu. Przez okno do twojego pokoju wpadają pierwsze promienie słońca. *** Wstajesz i przeciągasz się leniwie na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Jak cocziennie poczułam się głodna. Poszłam coś przekąsić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Schodząc do jadalni patrzysz na zegar, jest 7:00. Za godzinę powinna przyjść Ruffian. Wiedząc, że masz jeszcze sporo czasu spokojnie zabrałaś się za robienie śniadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Otworzyłam lodówkę i wyjęłam marchewkę, koniczynkę i troszkę sianka. Wzięłam chleb który leżał obok i nałożyłam koniczynę. Pokroiłam marchewkę i zrobiłam to, co poprzednio. Otworzyłam kredens, wyjęłam szklankę i mleko, którego wcześniej nie schowałam do lodówki. Wsadziłam siano do szklanki i zalałam lekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Spojrzałaś na swoje świeżo przygotowane śniadanie, aż ślinka cieknie. Zaburczało ci w brzuchu więc od razu zabrałaś się do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Jadłam powoli. Nie lubiłam szybiego jedzenia. Smakowało mi śniadanie, więc postanowiłam zrobić jeszcze jedną kanapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Spojrzałaś do lodówki lecz zauważyłaś, że zostało już tylko kilka mleczy. Poza tym lodówka była pusta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Postanowiłam, że nie będę się tak obżerać kanapkami i czas na po śniadaniowy deser. Wzięłam 10 pieniążków i wyszłam po ciastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Przed wyjściem ponownie spojrzałaś na zegar, była 7:15. Na szczęście mieszkasz niedaleko sklepu ale lepiej się pośpieszyć. Nie wiadomo czy Ruffian nie przyjdzie wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Rozwinęłam skrzydła i z nie szybką prędkością poleciałam do pobliskiego sklepu, po czym weszłam do niego. - Dzień dobry! - Powiedziałam łagodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - Dzień dobry Stello - odpowiedziała sprzedawczyni. Była jednorożcem o niebieskiej sierści i miłym spojrzeniu - potrzebujesz czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 - Ciasteczka z kolorowom posypką, poproszę. - Powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Rozumiem - odpowiedziała sprzedawczyni - to będą trzy monety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Podałam trzy monety. Z uśmiechem patrzyłam do okoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Za oknem widzisz zabudowę Yan Hoover. Na niebie nie ma ani jednej chmurki i świeci słońce. Zdaje się, że ten dzień będzie bardzo udany. Z zamyślenia wyrywa cię sprzedawczyni: - Oto twoje ciastka kochana - mówi oddając ci torbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Wzięłam torbę pomachałam sprzedawczyni. Wyszłam i poleciałam w kierunku domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Gdy wróciłaś do domu rozpakowałaś zakupy i czekając na Ruffian zaczęłaś zajadać ciasteczka. Z nudów zaczęłaś rozglądać się po swoim salonie aby zająć czymś myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Zaczęłam myśleć o rzeczach z kosmosu. Popatrzyłam na zegar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Jeszcze 5 minut do ósmej. Ruffian zawsze była punktualna więc musiałaś jeszcze chwilę poczekać. Odpłynęłaś w marzenia aż w końcu usłyszałaś dzwonek do drzwi. Poderwałaś się i ruszyłaś w kierunku drzwi by je otworzyć. Przed domem stała twoja najlepsza przyjaciółka jak zawsze w świetnym humorze i z uśmiechem na ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - cześć! Nareszcie jesteś! - Powiedziałam i przytuliłam ją. - Przygotowałam sobie śniadanie, zjadłam je a potem myslałam o nie wiadomo czym. cieszę się że przyszłaś. - Powiedziałam i weszłam do salonu. - Chcesz coś do jedzenia? - Spytałam patrząc na pozostałości z podwieczorku po śniadaniowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - nie dzięki już jadłam - odpowiedziała. Ruffian była kucykiem o szarej sierści i blond grzywie. Uśmiech nigdy nie schodził jej z twarzy ale dzisiaj byłą wyjątkowo podekscytowana - Ale to nie ważne, dowiedziałam się dzisiaj czegoś fantastycznego! Za tydzień odbędzie się kasting do pokazów mody, które mają swój finał w samym Canterlocie! Jak tylko się o tym dowiedziałam od razu popędziłam do ciebie. Prawda, że to wspaniale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Naprawdę?! - Wykrzyknęłam z uśmiechem. byłam szczęślkiwa. To była moja szansa na zostanie gwiazdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - tak! - odparła ze śmiechem - zapisy składa się w ratuszu do końca przyszłego dnia. Jak się pośpieszymy może zdążysz się zapisać zanim zrobi się kolejka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - To chodzmy! - Powiedziałam i wyleciałam przec drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Ruszacie przez ulice prosto do ratusza. Widoczny z całego miasta budynek znajdował się tylko trzy ulice od was. Gdy tylko dotarliście przed ratusz powitała was całkiem długa kolejka. - chyba jednak się spóźniłyśmy - powiedziała Ruffian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts