Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 - Oczywiście, że pamiętam - powiedziała sycząc z bólu - tego nie da się zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - No. - Powiedziałam i pokiwałam głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Pozostaje teraz tylko jedna sprawa - powiedziała rozsiadając się wygodniej - czy wyrobisz się na wybiegu i z dotarciem na mój wyścig... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Napewno. - Powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Musimy wyznaczyć jakąś krótszą drogę z wybiegu na tor - powiedziała zamyślona - możemy zrobić to jutro albo dzisiaj po kosmetyczce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Jasne. - Odpowiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Potem siedziałyście w milczeniu relaksując się. Przesiedziałyście u kosmetyczki dobre dwie godziny, a teraz pora zająć się obowiązkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Wstałam i westchnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Co teraz będziesz robić? - zapytała Ruffian - idziesz do pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 - Tak. Mam dużo do zrobienia. - Powiedziałam i westchnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 - No to powodzenia - powiedziała ściskając cię na pożegnanie - ja muszę lecieć, ale spotkamy się jutro. Pa! - i pobiegła w swoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts