Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xDu6fLU7r9o&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 W końcu jakiś odcinek gdzie wszystko kręci się w okół Spike'a. nom miła odmiana , nie ??? lecz w 2 też jest taki 1 odcinek , ale to nie tutaj . spodobało mi się , ta zazdrość u smoczka i ten numer z myszą nice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Pierwszy odcinek poświęcony Spike'owi. Plusy: -W końcu Spike ma własny odcinek. -Zachowanie Spike. To, jak wyrażał zazdrość i te jego teksty były niezłe. -Ten smok ma fajny głos a z wyglądu przypomina tego z odcinka "Smokolękliwa". Może to brat? *Fluttershy: "Jest cudowny". Spike przedrzeźnia FS z ironicznym głosem. HAH *Sprzedawca do Spike: "Przykro mi, młodzieńcze. Pióra będą dopiero w poniedziałek.... Potrzebna sofa?" *Moment w którym Spike oblewa mysz-zabawkę keczupem. Ten evil laugh i ta muzyka. Minusy: -Trochę nudny odcinek. -Sowa pokonuje smoka? To było denne i dość przewidywalne. Ocena:6/10 Odcinek miły, lecz trochę nudny. Spike jest świetny a ta sowa... nijaka. Smok był fajny, ale scena jego "pokonania" była żenująca. Wielu ludzi ni lubi tego odcinka, gdyż jest on dla nich strasznie nudny. Był troszkę nudny ale żeby aż tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Nareszcie jakiś odcinek poświęcony Spike'owi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) Nareszcie jakiś odcinek poświęcony Spike'owi. Cieszę się, ale nie został poświęcony jednemu kucykowi z Mane 6 i to mnie martwi. Ale trochę ten odcinek nudny. Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Chika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Najmądrzejsza odpowiedź na świecie: Dajesz mi zdjęcie złotej łopaty. Seriously? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się