SystemShy Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 doklanie nigdy tego nie pokazali! zdanie: podczas obydwu sezonów Fluttershy odwiedzila bagno tylko 2 razy to prawda czy falsz? Link to comment
MrFreeze Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Kurdę muszę nadrobić z drugim sezonem MLP , bo już pytań nie ogarniam .... ale strzelam , że Prawda. Link to comment
zorua12 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Prawda, była tam tylko w odcinkach Feeling Pinkie Keen i Hurricane Fluttershy. Link to comment
Ecape Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Ja mówię fałsz. Zdaje mi się, że w 3 odcinkach była na bagnie. Link to comment
SystemShy Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 byla w 2 odcinkach ... nowe: czy fluttershy kiedykolwiek miala w pyszczku wiewiórke? taki wektor jak mam w sygnie ... czy jest on prawdziwy? Link to comment
El Martinez Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Ano miała. Nie powiem, w którym odcinku, bo innym będzie za łatwo ;p Link to comment
zorua12 Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Tak, miała ją w odcinku The Best Night Ever. Ten wektor co masz w sygnaturze jest prawdziwy. Link to comment
MrFreeze Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Pewnie , że miała w moim ulubionym odcinku A co do poprzedniego pytania haha oto mój skill Link to comment
Guzik Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Tak, miała jak zwykle za późno się zalogowałem Link to comment
jakiś noname znikąd Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Jasne, że nie miała... strzelam bo nie pamiętam Link to comment
SystemShy Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 tak dokladnie miala. nowe: Fluttershy byla u Zecory w domku tylko 1 raz Link to comment
Porter Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Nie, na pewno nie, przynajmniej 2 Link to comment
MrFreeze Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Ja sobie jedną sytuacje przypominam w odcinku 9. który po polsku nosi tytuł "końska plota" Stawiam na prawdę , lecz czuję , że tym razem się pomylę..... Link to comment
SystemShy Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 to zdanie jest Prawdziwe byla u niej tylko raz. cos nowego: Fluttershy nigdy nie byla przezywana przez inne kuce (chodzi tu o to czy miala jakies przezwsko) Link to comment
MrFreeze Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Hmmm... miała tylko nie pamiętam jakie ... a więc PRAWDA @edit po takim dłuższym zastanowieniu stwierdzam , że raczej nie miała ... jaki ja jestem niezdecydowany .... ale nic słowo się rzekło ... Link to comment
Flutteryay Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Prawdą jest, że Fluttershy miała przezwisko. Chyba że mam słaby słuch, ale posłuchajcie tego: minuta 0:35. Jeżeli mój słuch działa dobrze, to Fluttershy ma przezwisko :> Um... nie umiem wymyślić pytania. To może tak. Czy Fluttershy kiedykolwiek bandażowała komukolwiek jakąś część ciała? (Tzn. zakładała opatrunek, bandaż) I czy to odpowiednie pytanie? :> Link to comment
MrFreeze Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Hmm... najpierw odnośnie poprzedniego pytania .... czy moja odpowiedź była poprawna ?? xD A co do tego pytania to zrobiła opatrunek myszy Tak wiec prawda ^^ Link to comment
Ferumin Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Hmmm coś mi się przypomina, że tak więc prawda Link to comment
Recommended Posts