Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ok więc krótko mówiąc Imka postanowiła napisać z nudów jakieś nie udane opowiadanie. Jest to pierwsze jakie w ogóle ujawniłam i pierwsze jako Fanfic który ma więcej niż prolog. Opowiadanie jest jak wszyscy się domyślają o doktorze whooves i jego kolejnej i być może ostatniej przygodzie. Z różnicą pewną do innych przygód... tym razem nie tylko jedna asystentka, lub asystent mu towarzyszą. Więc zapraszam do czytania: (Uwaga mogą być błędy w interpunkcji przez moją nieuwagę ) Prolog Rozdział 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Zapowiada się ciekawie. Wyłapałam tylko jeden błąd “TARDIS nas zawiózł“. Ta TARDIS, nie ten TARDIS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Poprawione, literówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Nie lepiej na Google Docs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Nie wiem jak to zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wystarczy konto gmail ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 aha ._. Ok gotowe, zmienione .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Ciekawy pomysł na fica. Na razie po tych 4 stronach ciężko wyrobic sobię opinię. Podoba Mi się wykorzystanie postaci Doktora Who. Tylko o ile dobrze pamiętam Rose raczej "utkwiła" na dobrę. Brakuję mi Amy i Roya z jego towarzyszy. Czy dobrym pomysłem są cyberkucyki i inni kosmici w Equestrii mam nadziję, że tak. Szkoda księżniczek i losu jaki ich spotkał. Czekam na nowy rodział. Co do błędów: "..tak, ale teraz ciii – Odszepną. Pegazica założyła kopytka na kopytka. -ale… wiem też, że nie poradzisz sobie sam…, dlatego jesteśmy też my – Pokazała Alicorn na ..." Odszepną i Pokazała Alicorn - ciekawe słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Kolejne nie dopatrzenia, przypadek. Co do Utknięcia to wszystko będzie wytłumaczone, tak samo jak z Donną . Amy i Roy były już u doktora 11 a ja opieram to wszystko na granicy sezonu 6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Już ci zwracano tą uwagę. Od kiedy to się piszę wypowiedzi różnych osób w tej samej linii? To naprawdę miesza czytanie. Popraw dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Nie ma sprawy. Jak tylko będę miała czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) O bosz, jaki program ci to poprawiał. Nawet nie będe wymieniał żadnych "bykóf" jak napisał raz pewien osobnik (nie ma, nie powiem kto ) ale było tego... dużo? Jeśli to wina programu to go ZMIEŃ NATYCHMIAST!!! A jeśli twoja to nie wiem na czym ty piszesz. Edytowano Luty 10, 2014 przez Night Sound Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się