Koschei O'Clock Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Hejka! Ostatnimi czasy trochę mi się nudziło, więc nie wiele myśląc sięgnęłam po kredki i zaczęłam "tworzyć"... Efekty jakie są, każdy widzi. Ale (za namowami pewnego użytkownika forum) postanowiłam się nimi podzielić. A więc zaczynajmy: Moja nieopublikowana jeszcze OC-ka o imieniu Red Bell: Kolejny OC-ek - Blackberry. Czemu on mi wyszedł z taką naburmuszoną miną? :? : Art z Discorded Whoovesem: Wiem, że trzy arty na krzyż to bardzo mało. Miałam zamieścić ich przynajmniej pięć, ale dwa niestety zepsułam przy kolorowaniu. -,- Liczę na konstruktywną krytykę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Rysunki jak na początkującą bardzo dobre. Podoba mi się twój styl rysowania, ale mogłabyś poćwiczyć rysowanie pyszczka i oczu. Powinny być bardziej okrągłe ale w sumie dobrze wyglądają. Najbardziej podoba mi się pierwszy rysunek twojej OC. ŚLICZNOŚCIOWY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 W pierwszym powinnaś albo bardziej zaznaczyć włosy na pyszczku, albo zaokrąglić pyszczek przy włosach. Albo zrobić barďziej kwadratowy. Ogólnie fajnie. Ew. ciut większe oczka, ale to twój styl. Dobrze wychodzą Ci "całe kucyki, więc nie skupiaj się na portretach. ... ... Zżera mnie zazdrość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Rysunki fajne. Red Bell nie ma znaczka ale to pewnie tak miało być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts