deHavilland Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Dorwałem Inkscape i zabawiłem się nieco z wektorowaniem. Pierwszy mój poważny wektor, przeróbka okna wybierania samolotu z Heroes over Europe. Może nie jest jakieś super dobre, ale to chyba start. Wszystko rysowane ręcznie na papierze a potem na kompie. Mógłbym liczyć na jakieś porady? Pozdrawiam deHavilland. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 W sumie to nie mam za bardzo żadnych rad, bo widać że odnajdujesz się w temacie i sam się teraz porozwijasz. Tylko róg Luny wydaje mi się że jest za krótki, szczerze mówiąc nie pamiętam jak było w serialu a sprawdzać mi się nie chce, ale ja tam zawsze wolałem rysować te rogi bardziej szpiczaste. Naprawdę całkiem ładny wektor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Nasiedziałem się przy tym ładną chwile, a musiałem robić po nocach bo w dzień miałem cały czas robote. Dzięki za odpowiedź i że ktoś docenił to co robię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) No to kolejna spora porcja imejdżesów. Są conieco stare ale nie miałem kiedy wstawić. No to jedziem. RD w wschodniommorpgowych armurach (lol) Zainspirowałem się..... Minecraftem! (na modkach) Mój najstarszy(a) OC po chyba 15-stej przeróbce i ewolucji. (Pragnę zaznaczyć że na poczatku były to jakieś 10 kresek) Sponiaczenie pewnego nosearta z CFS 3 Nie wiem co mnie naszło, po prostu lubie Rarity Na koniec taki se walnąłem "portrecik" OC'a Chociaż mundur piechoty aktualnie mi nie pasuje. To na razie tyle ide grac w WoWp. Cześć Edytowano Październik 2, 2013 przez deHavilland Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 1. W vectorach nie używa się soft shadingu2. Twoje vectory są spasione i bardziej przypominają konikoludzi aniżeli kuce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Tak jak napisała Aglet, w vektorach zazwyczaj nie uzywa się cieniowania, a jak juz to twarde/ostre. Postacie wyglądają trochę jak ziemniaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 No cóż, ze stylem walki nie ma, poprawiłem się z cieniami i na razie dałem sobie siana z postaciami za to walnąłem kilka pojazdów, tak dla zabawy z wcześniejszych szkiców. Ciągnik Armorowiec + Haubica Tankietka FILLY Czołg ciężki Cheri-Lee (z trałem minowym) Czołg średni Guardian (I) Dlaczego ja zawsze łącze MLP z wojną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) Dlaczego ja zawsze łącze MLP z wojną... Bo jesteś facetem , my wszystko łączymy z wojną. Na szczęście jakiś mądry gość wymyślił Paintball / ASG. Gdyby tego nie było to byśmy mieli już 3WŚ Edytowano Lipiec 13, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) Powiem, że mi się podoba. Tylko wielkość tych prac dla mojego monitora jest tak okrutna, że musiałem przesuwać kilometr suwaka Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Bo jesteś facetem , my wszystko łączymy z wojną. Na szczęście jakiś mądry gość wymyślił Paintball / ASG. Gdyby tego nie było to byśmy mieli już 3WŚ Prawda w 100% To zrzut z pulpitu gdzie trzymam gry Nieprzekreślone dotyczą bezpośrednio wojny/przemocy/itd. Jak widać mój łeb przyjmuje dosyć pożywki, a 5 min temu masakrowałem Japończyków w Blitzkriegu. Minecraft sie nie liczy bo nie. Pobawie się jeszcze w robienie pojazdów bo mi zaczeło sie to podobać, relaksuje i daje upust krwiożerczym rządzom. No to spadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 No to kolejny pojazd, tym razem jednak służb ratunkowych. Amfibia DAKW (Straż Pożarna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 OSP Ponyville 3 razy tak - Dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 a 5 min temu masakrowałem Japończyków w Blitzkriegu. DIE FOR THE JAPAN. A co to czołgów- To wychodzą ci 1000 razy lepiej niż postacie. Ja nigdy nie miałam talentu do rysowania broni wojennej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Hoho widze że czołgi się podobają, cos tam zrobie jeszcze.Taka scenka znana z 3 sezonuYyyy... tak se narysowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Czołg specjalny DELTA100% energii z magii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 No to wjeżdżam z butaDaje do spoilera, bo zawiera: nielubiane ideologie, głupie zarty, zue organizacje i symbole itd. Patrzysz na własną odpowiedzialność! Dyskusja polityczna zabroniona! Stworzone wyłącznie do rysowania, nie propagandy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Przez białe tło oraz krój mundurów skojarzyło mi się z Talvisotą. Ciekawa tematyka, niezłe wykonanie - tyczy się wszystkich artów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 Z tym tłem i mundurami to takie symbole-parodie. Tło nawiązuje do Czarnobyla, w tle jest taki eks-reaktor, brzoza to każdy wie (bez komenta...), postać po lewej była oryginalnie koniem(!) a nie kucem, poza tym w armii francuskiej na 1 WŚ (eh stare dobre czasy gimnazjum) stąd hełm wz 26 tylko przerobiony na radziecki. No i lubie DP - 28. A po prawej to mój wierny portret i odniesienie do Blitzkrieg'a2 gdzie NKWD było uznane za komandosów - nie mogę przestać się z tego śmiać. I do tego okropnie interesuje się ZSRR. A więc kultywuje socfantasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts