Spinwide Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Lewą rękę i nogę, plus nieokreślone pocharatane organy wewnętrzne. Tak btw. wciąż czekam na twoją karte postaci :DD SPUNZ IZ DA BEZT PONY! Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Jakiej magii używa Zeref by odbierać życie wszystkiemu co się znajduje blisko niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Magia śmierci - swoją drogą bardzo odkrywcza nazwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Jak ma na imię mistrz Lamia Scale Swoją drogą w tym tygodniu wyszły az 3 nowe rozdziały. Polecam Genialne i wygląda na to że za niedługo przyjdzie nam zapoznać się z Tartaros, oraz powróci całe Oración Seis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Nie wydaje mi się, ze powróci, bo część z nich ponoć zginęła. A z Tartaros może być ciekawie Po zniszczeniu GH oni zostali najsilniejsi w Sojuszu Baram a po 7 latach stali się zapewne jeszcze potężniejsi I jeszcze ta walka pomiędzy Mavis i Zerefem . Swoją drogą, Shipping Mavis x Zeref został potwierdzony Co do mistrza, to ta staruszka....zawsze jej imie kojarzyło mi sie ze słynnym "Habababa?" Kurcze nie moge sobie przypomnieć D: Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Człowieku, ale te sceny z Cobra (mam przeczucie, że dołączy on do Jellal'a, w końcu wypytywał on o niego) , nie mogę się doczekać jego ponownego wyjścia z więzienia. Przy scenach a Ultear, aż się wzruszyłem, a ten bankiet w prost genialny. Natsu jako król, popieprzona strona Stinga, walka Kagury i Stinga o Yukino i chlanie Cany z Bacchus'em swoją drogą myślę, że może coś między nimi być całą imprezę siedzieli razem. No niemożna także zapomnieć o załamce Lisanny, że Yukino jest jak jej klon. Swoją drogą do której gildii ona w końcu dołączyła??? P.S wciąż czekam na odpowiedź na pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Właściwie to nie powiedzieli. Było tylko gadanie, jak bardzo jest teraz szczęśliwa i nic poza tym. Mnie szczerze mówiąc, najbardziej spodobała mi się ta cała walka wszystkich gildii. Wszystko po staremu Imię....jak ona miała... Aaba? Ooba? jakoś tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 A narąbany Sting chlejący z Gajeel'em też było epickie w sumie nigdy za 3 generacją nie przepadałem, ale jeżeli dalej będą się tak zachowywać to wskoczą u mnie w rankingu bardzo wysoko. Ta tak się nazywała Co Natsu ukradł królowi Fiore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Oczywiście koronę. Swoja drogą, ciekawie kiedy się o nią upomną xD Hm... wiesz, ten quiz jest niezły, ale chyba pora go zakończyć, skoro jestem jedynym odpowiadającym D: Lub trzeba o nim przypomnieć reszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Wolę przypominać to właściwie jedyne miejsce w którym można spoilerować bezkarnie, w końcu to quiz o wiedzy z anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Ja na ten przykład odpowiadałbym na pytania, ale jest jedno ale - zazwyczaj są już napisane odpowiedzi , albo nie znam jej, a wikią nie mam zamiaru się posiłkować. Dawaj pytanie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Dobra polubiłem gościa więc będę pytał o niego. Dlaczego Sting zaatakował mistrza swojej gildii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Well, we większości quizów, pojawiają się odpowiedzi, nawet jeśli są identyczne, a wtedy przynajmniej widać, że ktoś odwiedza wątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Bo "uśmiercił" Lectora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Tak dokładnie. Czy Jellal przyznał kiedyś otwarcie, że kocha Erze??? Edytowano Lipiec 11, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Przypomni ktoś kiedy takie coś się stało? Bo ja takiej sytuacji nie pamiętam. Ale mogło jej nie być, więc stawiam, że nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Odpowiedź brzmi tak. W 264 rozdziale, nie wiem który to będzie odcinek. Powiedział otwarcie, że ją kocha. Sęk w tym, że powiedział to Ultear, a nie Erzie Z iloma członkami 4 żywiołów walczył Natsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Z dwoma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Mowa o sadze Pahntom Lord? z tego co pamiętam, to tylko z tym ognistym, potem tylko sprzedał oklep Gajeelowi Odpowiedź brzmi z jednym. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Kuoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Walczył z Totomaru (ogień) trochę się pobił z Arią (Powietrze) ale rozwaliła go Erza, a potem tłukł się z Gajeelem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Xyz odpowiedziała pierwsza poprawnie. Tak z dwoma, co prawda z drugi przez parę sekund, ale też się liczy. Jak nazywa się smoczy rodzic Gajeel'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Metallicana? EDIT I odezwał się nawyk od Metallicki. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Tak Kogo w najnowszym specialu wybrał Laxus jako swoje popychadło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Natsu i Elfmana. Tak btw. oczekuję że zaraz coś napiszesz w gildii magów Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Kto jest obecnym mistrzem sabertooth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts