Skocz do zawartości

Fairy Tail Quiz

Gypsy

Recommended Posts

Jak ma na imię mistrz Lamia Scale

Swoją drogą w tym tygodniu wyszły az 3 nowe rozdziały. Polecam Genialne i wygląda na to że za niedługo przyjdzie nam zapoznać się  z Tartaros, oraz powróci całe Oración Seis

Nie wydaje mi się, ze powróci, bo część z nich ponoć zginęła.

A z Tartaros może być ciekawie :D Po zniszczeniu GH oni zostali najsilniejsi w Sojuszu Baram a po 7 latach stali się zapewne jeszcze potężniejsi

Odkryj ukrytą treść

I jeszcze ta walka pomiędzy Mavis i Zerefem

:lunaderp:. Swoją drogą, Shipping Mavis x Zeref został potwierdzony

Co do mistrza, to ta staruszka....zawsze jej imie kojarzyło mi sie ze słynnym "Habababa?"

Kurcze nie moge sobie przypomnieć D:

Edytowano przez Spinwide

Odkryj ukrytą treść

Człowieku, ale te sceny z Cobra (mam przeczucie, że dołączy on do Jellal'a, w końcu wypytywał on o niego) , nie mogę się doczekać jego ponownego wyjścia z więzienia. Przy scenach a Ultear, aż się wzruszyłem, a ten bankiet w prost genialny. Natsu jako król, popieprzona strona Stinga, walka Kagury i Stinga o Yukino i chlanie Cany z Bacchus'em swoją drogą myślę, że może coś między nimi być całą imprezę siedzieli razem. No niemożna 

także zapomnieć o załamce Lisanny, że Yukino jest jak jej klon. Swoją drogą do której gildii ona w końcu dołączyła???

P.S wciąż czekam na odpowiedź na pytanie 

Odkryj ukrytą treść

Właściwie to nie powiedzieli. Było tylko gadanie, jak bardzo jest teraz szczęśliwa i nic poza tym. Mnie szczerze mówiąc, najbardziej spodobała mi się ta cała walka wszystkich gildii. Wszystko po staremu

:D

Imię....jak ona miała... Aaba? Ooba? jakoś tak...

Odkryj ukrytą treść

A narąbany Sting chlejący z Gajeel'em też było epickie w sumie nigdy za 3 generacją nie przepadałem, ale jeżeli dalej będą się tak zachowywać to wskoczą u mnie w rankingu bardzo wysoko.

Ta tak się nazywała

Co Natsu ukradł królowi Fiore.

Oczywiście koronę.

Swoja drogą, ciekawie kiedy się o nią upomną xD

Hm... wiesz, ten quiz jest niezły, ale chyba pora go zakończyć, skoro jestem jedynym odpowiadającym D:

Lub trzeba o nim przypomnieć reszcie :P

Odpowiedź brzmi tak.

W 264 rozdziale, nie wiem który to będzie odcinek. 

Powiedział otwarcie, że ją kocha. Sęk w tym, że powiedział to Ultear, a nie Erzie 

Z iloma członkami 4 żywiołów walczył Natsu 

• 3 weeks later...

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...