Lulu22 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Kucyk :Rose Użytkownik : mmmm .... Ja ! Link do komentarza
Null Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Kucyk: Rarity Użytkownik: emili878 Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Kucyk: Apple Bloom Rose Użytkownik: Malinusia Link do komentarza
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 taaak też uważam że najodpowiedniejszy kucyk to ROSE a użytkownik : MALINUSIA Link do komentarza
Moonlight Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Puk pukKto tam?ZmianyJakie zmiany?Zmiany na lepsze!Tak, nie przywidziało wam się, planujemy wprowadzić kilka zmian w stosunkowo nowej zabawie.Po przednie zasady były... takie jakie były.Ale przyszedł nowy regent i to naprawił.LizusJaki lizus... ja po prostu jestem zadowolona, że masz dobrą pomoc.Tak, oczywiście...Moon... może przejdźmy do sedna?Ok. A więc ja lub GreenWave podamy okoliczność lub potrzebę.A waszym zadaniem, cukiereczki, będzie przypasować do tej sytuacji kapelusz.Nakrycie głowy nie musi być prawdziwe, może być wymyślone. Liczymy na wasza kreatywność.Obrazek kapelusza dajcie w spoiler. W razie potrzeby możecie też podać kucyka, który ma nosić ten kapelusz.Przed dodaniem nowej okoliczności, wybierzemy najlepszą odpowiedź.Placek z jabłkami, prawda?AJ... mówi się kaszka z mleczkiem...Ciiii oni tego nie wiedzą.Skoro tak uważasz. Pierwszą okolicznością jest: Bal z okazji rocznicy założenia Ponyville. Kapelusz ma założyć Granny Smith Powodzenia! Link do komentarza
MewTwo Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Proszę Applejack. Mam nadzieję, że Babci Smith się spodoba. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Moonlight Link do komentarza
KreeoLe Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Kapelusz dla Babci Smith, hm. Może coś takiego? Edytowano Lipiec 28, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Syndicate Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Myśle że powinien pasować . Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Moonlight Link do komentarza
KreeoLe Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) Czeeeeść, cukiereczku!Hejka AJ! Przyniosłam kapelusz dla babci Smith.Yeee-haw! Pokazuj no prędko, jabłoneczko!Hmm... oto on! *Woo, kapeluszowe blaski*Na bal z rocznicy założenia Ponyville będzie nadawał się doskonale! Któż to go wykonał, naprawdę świetna robota.Syndiacate, o ile dobrze pamiętam. Zielony będzie pasował do Granny Smith.I ta szara... wstążka, kokarda, uhu!To srebrny, Applejack.Cukiereczku, chyba mnie nie pouczasz?Noope, nie śmiałabym...Następna okoliczność i kucyk toooo... Zimowa wojna na śnieżki Nakrytko głowy dla Derpy! Ale hej, zaraz! Czy teraz nie jest przypadkiem jesień? Owszem, słodziaku. To po co teraz czapka na zimę? I czemu czapka, a nie kapelusz?! Spokojnie, nie deneruj się. Derpy chciała mieć wcześniej to nakrycie głowy. Woli być gotowa wcześniej... tak sądzę. Ale CZAPKA? To też nakrycie głowy, zresztą, dla Derpy chyba możemy zamówić perfekcyjną czapkę? Albo zimowy kapelusz, chroniący przed zimnem z nausznikami... No dokładnie! Eh... Nie, nie piszę białym, tylko samym pogrubieniem. Nie moja wina, że to tak wygląda Twoja wina! AJ! Edytowano Wrzesień 10, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) No... Mam nadzieję, że Derpy się spodoba. STARAŁEM SIĘ! (Nie ogarniam tego cho****ego spojlerowania i innego g****. Wszystko jest takie nieprzyjazne dla tego, co się nie zna... Wcześniej było lepiej!)Wyrażaj się młody człowieku ^ ^ Edytowano Wrzesień 10, 2013 przez Moonlight Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 APPLEJACK!?Już idę, po co te nerwy.. o MoonCio Moon?Długo Cię tu nie było.Tak wiem, szkoła... ale znalazłam chwilę pomiędzy chemią a biologią na przyniesienie kapelusza zamawianego przez Derpy.Niech mnie krowa kopnie, to wspaniale.Proszę bardzo, czapka made by Hippis... chyba jest z pandziej wełny.Hmm... ten szczegół chyba nie jest potrzebny klientce.Masz rację.. Jakie jest następne zamówienie?To zamówienie jest szczególne, przysłali je z samego Canterlotu. Uroczysta herbatka w kryształowym zamku Wytworne nakrycie głowy dla Księżniczki Luny. Wspaniale, nasze cukiereczki mają duże pole do popisu.Też tak sądzę, tylko oby trafili w jej gust...Powodzenia jabłoneczki...powodzenia... Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Z powodu braku aktywności temat wędruje do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts