WhiteWolf Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Więc jedyne co chciałem to się przedstawić i troszeczkę coś o sobie napisać . Mam na imię Łukasz z Opola jestem fanem muzyki metalowej ( rocka też ale troche mniej) Mam 16 lat ( tak wiem macie mię teraz za totalnego gimbusa) i jeśli ktoś z Opola chciałby się spotkać na tzw. herbatkę to zapraszam o i moim ulubionym kucykiem jest Derpy i Księżniczka Luna którą serdecznie pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witaj! Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił! Pozdrawiam, oraz łap ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Niech moc Luny będzie z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witam kolejnego fana Luny! Łap i baw się dobrze. Słuchasz fandomowej muzyki? Tworzysz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Mam 16 lat ( tak wiem macie mię teraz za totalnego gimbusa) Nope. Będziemy mieć tylko wtedy, jeśli będziesz się tak zachowywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witam kolejnego forumowicza! Jak jesteś ogarnięty, to wiek nie ma takiego znaczenia. Są tu osoby młodsze, których nie nazwałbym gimbusami. ^^ Baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witaj i baw się dobrze. A co do kwestii z gimbusami... Gimbus to nie wiek, tylko stan umysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWolf Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Witam kolejnego fana Luny! Łap i baw się dobrze. Słuchasz fandomowej muzyki? Tworzysz coś? Co do fandomowej muzyki to tak niektóre utwory są genialne a co do tworzenia to zaczynam powoli ( próbować ) pisać piosenki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się