Arceus Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) -Zróbmy tak ty zadajesz pytania i robisz notatki, a ja sprawiam żeby nasz podejrzany był bardziej rozmowny. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Arceus Link do komentarza
Merszyt Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 -Witaj klaczko, jak masz na imię? Link do komentarza
Violet Star Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Violet zarumieniła się. -Ja...? -spytała cichym głosikiem. Spojrzała na trójkę kucyków w tym jednego nie naturalnie puszystego. -Tak ty -powiedziała biała klacz. Źrebak wahał się chwilę z odpowiedzią w między czasie kopytkiem ścierając okruszki z buzi. -V-violet Star -jęknął przestraszony fioletowy pegaz. Link do komentarza
Arceus Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 -Nie będę wam przeszkadzał rozmawiajcie dalej.-Fluffle przytuliła Violet. -pft.-wydała z siebie Fluffle. -Nawet ja nie wiem co to może znaczyć, ale pewnie się wita.-powiedziałem z uśmiechem do źrebaka. Link do komentarza
Merszyt Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 - A więc, Violet Star - zaczęła Libro.- Mam do ciebie kilka pytań. Najpierw chciałabym się dowiedzie, co jadłaś? Link do komentarza
Arceus Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Zobaczyłem coś w krzakach. -Nie przeszkadzajcie sobie.-powiedziałem przetaczając Fluffle w stronę krzaków. Powoli się zbliżyłem do podejrzanego miejsca, zauważyłem parę oczu i koniec fioletowego ogona, dosunąłem gałęzie i zobaczyłem... -Wilk?! Link do komentarza
delet this Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Loca uśmiechnęła się pokazując kły. - A myślałeś, że kto? Link do komentarza
Arceus Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 -Wiesz, rzadko widuje tu owce, a co dopiero wilka...-Fluffle puff była zajęta obserwowaniem latającego motylka.-Co Cię tu sprowadza? Link do komentarza
delet this Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 - No wiesz... (zmyśla jak z nut) Jestem biologiem i badam tutejszą faunę i florę. Link do komentarza
Arceus Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 -I co? jakie wyniki?-nagle coś szturchnęło mnie w nogę. Ku swojemu przerażeniu odkryłem że mam motyla na grzbiecie, a Fluffle puff stoi nieopodal.-Jak się nazywasz i gdzie ewentualnie mógłbym Cię później znaleźć?-powiedziałem widząc że Fluffle puff nie zamierza temu motylowi odpuścić. Link do komentarza
delet this Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 -Umm... Jestem Loca. Zazwyczaj siedzę tutaj cały czas *zaczęła mówić lekko zestresowana* Link do komentarza
Arceus Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 -Aha to w po...-Różowa kula włosów spadła mi na grzbiet, motyl odleciał, a Fluffle dopiero teraz zauważyła Locę. Lekko przestraszona stanęła za mną i nieustannie wpatrywała się w wilka. Po jakimś czasie doszedłem do siebie.-... oułaa.-zauważyłem Fluffle z przerażeniem wpatrującą się w wilka. -Pft.-popchnęła mnie na Locę, a kiedy zauważyła że nic mi kopytka nie odgryzło podeszła bliżej. Ja akurat odszedłem od wilka przez co Fluffle nie zatrzymywana przez nikogo podeszła do Loci i ją przytuliła. -Ekhem... korzystając z okazji Fluffle to jest Loca, Loca to jest Fluffle puff.-Fluffle odeszła i stanęła mi przy boku miło uśmiechając się do nowo poznanej istoty. Link do komentarza
delet this Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 - Jaka ona urocza! *Loca powiedziała wzruszona na widok puchatego kucyka. Uśmiechnęła się. Delikatnie, by nie pokazywać kłów* Link do komentarza
Arceus Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 -Tak, tak urocza i w cale nie jestem z nią za karę od Kryśki za partyzantkę...-*sarkazm*-No to może pójdziemy do reszty pogadacie sobie i takie tam. Fluffle uśmiechnęła się. Link do komentarza
Airlick Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts