Frytka Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Witam... Ostatnio miałam ochotę znów przejrzeć fanarty z MLN, więc wchodzę i... nie ma. Patrzę w "subfora", bo tam zwykle to było, ale tam tego nie ma. Dodam, że wcześniej to zgłaszałam (podczas pierwszych dni, gdy forum przeniosło się na IPB) i chyba zostało to naprawione...a teraz znowu nie ma Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Hmm... jakby to ująć, u mnie działa? ^^ Link do komentarza
Kitsun Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Wchodzisz na mlppolska.pl . Patrzysz poddziały masz na początku organizacje, potem kuce i tak dalej schodzisz do 7 poddziału gdzie masz Twórczość Fanów Link do komentarza
Servant Saber Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Wchodzisz na mlppolska.pl . Patrzysz poddziały masz na początku organizacje, potem kuce i tak dalej schodzisz do 7 poddziału gdzie masz Twórczość Fanów Frytce chodzi o ukryty dział artów MLN/MLS, do którego ma się dostęp tylko za zgodą ekipy forum c: Link do komentarza
Kitsun Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Jest jakieś takie ukryte forum Tylko małe pytanko. Co to MLN/MLS? Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 W takim razie pewnie musisz poprosić o dostęp do nich i będzie! ^^ Kitsun, nie wiem, czy chcesz wiedzieć, obydwa działy są oznaczone (nie bez powodu) jako [+18]! D: Link do komentarza
Frytka Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Tiaa... tylko ja prosiłam wcześniej o dostęp i go dostałam ^^ A teraz znów nie mam.... Edytowano Maj 31, 2013 przez Frytka Link do komentarza
Servant Saber Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Co to MLN/MLS? Z artami nie wiem co, gdzie i jak. Wiem tylko, że jest taki dział. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 No wiesz, ale jak łatwo można zauważyć, nie wszystko działa sprawnie jeszcze po tej zmianie ;] Aglet, poddział na arty znajduje się właśnie w każdym z tych działów... tyle że dostęp jest nadzorowany! ;] Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts