AssertiveShyPony Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) Mój pierwszy Fanfic liczę, że otrzymam pomoc by pisać lepiej w przyszłości. Opowiadanie jest o Elementach Zagłady żyjących w państwie wojskowym, Nowym Świecie. https://docs.google.com/document/d/1ER4_n34pZV_sdQ82-fMb0feWP12UGqqM8FZs4h9t6mM/edit?usp=sharing - Rozdział 1. Edytowano Maj 17, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Po pierwsze, dodaj tagi do tego watku, nie chodzi o tagowanie automatyczne, wpisz w tytule Po drugie troche bledow, lecz Fic ciekawy. Po trzecie dodaj ostrzezenie o wiekszej ilosci przeklenstw, rozwalilo mnie to, ale oznacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Po pierwsze brak odpowiedniego tagowania - 3 dni na poprawę. Po drugie w fanfiku występują elementy gore. Zostaje przeniesiony do MLN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AssertiveShyPony Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Dziękuje za wytyczenie błędów. Zajmę się tym odrazu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Otaguj to, bo cie dolar zje. A po za tym, byłem przy pisaniu tego fica, więc mogę śmiało stwierdzić, że bardzo dobra akcja i fabuła, w czorta, błędów i grama i inter. Bohaterowie całkiem fajni. Za samą prace dałbym 7-8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 4, 2023 Share Napisano Grudzień 4, 2023 Link nie działa. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts