Izeer Napisano Czerwiec 19, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Czyli nie wydawało mi się że coś jest nie tak z pyszczkiem xD Coś mi nie pasowało cały czas, ale nie wiedziałem jak to naprawić, trudno sie mówi, następnym razem bardziej sie przyłoże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Wiem, tło ssie xD nie chciało mi sie jak cholera jego robić, bo postać robiłem najpierw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Moje podsumowanie wszystkich dotychczasowych prac: Naprawdę świetna robota i oby tak dalej, a nawet lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 yeeeeeey. Chciałbym tak rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Mogę spytać w jakim programie robisz te arty ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Już pisałem wcześniej, Adobe Illustrator i photoshop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Derpy gości na moim pulpicie od samego początku. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 3, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2012 Troche sie z tym pomęczyłem, ale nie miałem juz siły by to wykończyć porządnie, musze chyba popracowac nad cierpliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Jakoś ten pysk (pyszczek? twarz?!) troszkę mi dziwnie wygląda, ale praca świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Coś długo nic nie robiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 Okej, ostatnia praca mi nie wyszła xD teraz sie troszke bardziej postarałem, dla odmiany zrobiłem coś nie w ciemnocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Wyborne prace, Izeerze ;p nawet nie wiedziałem, że coś takiego tworzysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Robione na bardzo szybko na konkurs na deviancie Swoją drogą, tylko jedna osoba zrobiła narazie na ten konkurs, więc może ktoś jeszcze sie skusi? Nie chcecie chyba zeby taka słaba praca jak moja wygrała, nie? xD No i to była tez rozgrzewka, bo sie nie moge za nic zabrać znowu, ale na dniach zrobi sie coś normalnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 Po długiej przerwie coś tam zmalowałem, takie to sobie, ale lepsze to niż nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Niezłe. Tylko Derpy ma dziwnie skrzydła ułożone. Poprzednia praca uszłaby, gdyby nie, ech, Comic Sans... Ale ogólnie niezłe. Plus za przynajmniej jedną pracę z Księżniczką Nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Bada bum tss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Dobrze, ekhm... TE ARTY SĄ PRZEPIĘKNE! ja... po prostu gdy to zobaczyłem... no najnormalniej zabrakło mi słów! Słowo "Przepiękne" pasowało dopiero gdy znikło pierwsze wrażenie. Nawet nie dam tu memka, bo nie ma tu z aż tak otwartymi ustami, jak ja miałem, gdy zobaczyłem twoje prace! Ostatni sprawił że doszedłem do najwyszszego stopnia zachwytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Odnowiłem sobie pierwszy wektor, bo był nieudolnie zrobiony, a używam go jako avatar tu i na yt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Takie tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Mógłbyś zrobić art z Pinkie w którym była by smutna ale nie miała wyprostowanych włosów? A ten atry co tu pokazujesz są genialne najbardziej mi się podoba ten najnowszy z AppleJack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 @BlackHawk Właściwie to zapomniałem dopisać, że zrobie jednego requesta dla kogoś z forum. Jeśli bedzie ich wiecej to wybiore jeden i zrobie, więc jak ktoś chce to pisać tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Pięknie rysujesz,powodzenia w dalszych pracach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Izeer ucz mnie jak Yoda Luka Skywalkera!!!! Jesteś świetnym rysownikiem, a praca z Applejack: Se Manific!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Proste Oc które zrobiłem dla pewnej osoby, coś mi sie wydaje ze niezbyt jej sie spodoba, troche z czasem kiepsko wyszło i na szybko zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Skoro to wyszło kiepsko to ciekawe co ja mam powiedzieć. Nie ma co być skromnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts