Sttark Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Nowy utwór od Tomebston'a. Co nietypowe, nie jest to remix, ale jego własna kompozycja. http://www.youtube.com/watch?v=uMronwfcmFc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Pmieszanie z poplątaniem, nie wykorzystany potencjał... poprostu przedobrzył, nie mniej jednak utwór ma swoje momenty...mimo wszystko 5/10 mogło być zdecydowanie lepiej( wiem że się czepiam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Podobają mi się momenty, w których nie śpiewa, ponieważ nie podoba mi się jego wokal do tej świetnej ścieżki dźwiękowej. A i jeszcze obrazek zajebisty jest. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Co nietypowe, nie jest to remix, ale jego własna kompozycja. NO NIESŁYCHANE! Powiem tak: na plus zdecydowanie jest to, że jest to kolejna wariacja na temat kicksnare, którymi nas katował od zawsze, Na minus idzie zdecydowanie refren. Utwór miał swój pewien klimat, ale refren jest tak odmienny, a głos tak... dziwny, że dosłownie zawalił wszystko. Cały klimat walnął o ziemię i włączył napis "game over". Niestety Tombstone od czasów swojego albumu z remiksami zszedł nisko z jakością swoich utworów - nawet jeśli już zrobił coś zaskakująco na początku dobrego (remix Pinkie's Brew), rozwalał to powrotem do swojego "stylu" Naprawdę mam nadzieję, że jeśli przejdzie na rock, jakość jego utworów się podniesie. Oby zrobił znowu coś na poziomie Good Girl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 NO NIESŁYCHANE! Chyba nie bardzo rozumiem, co chciałeś przez caps look osiągnąć... Niestety Tombstone od czasów swojego albumu z remiksami zszedł nisko z jakością swoich utworów - nawet jeśli już zrobił coś zaskakująco na początku dobrego (remix Pinkie's Brew), rozwalał to powrotem do swojego "stylu" Imo kwestia czysto subiektywna... Dla mnie nadal jest świetnym muzykiem a ten kawałek jest naprawdę bardzo miły dla ucho i ma w sobie rockową nutę, o którą Tomebstone będzie coraz bardziej naciskał w swoich kolenych utworach. Bardzo dobrym tego przykładem jest utwór ,,Luna'' jego remixu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Owszem, wpada, ale refren to rujnuje, bo ani ten głos nie jest wybitnie ciekawy, a melodia tak bardzo mnie wytrąca z klimatu. Jak długo nie będzie robić kicksnare, będzie dobrze ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Owszem, wpada, ale refren to rujnuje, bo ani ten głos nie jest wybitnie ciekawy, a melodia tak bardzo mnie wytrąca z klimatu. Tomebstone zawsze tak śpiewał..przez nos. Ale w końcu to hebrajczyk śpiewający po angielsku ma taki dziwny akcencik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Cóż, w mojej opinii to na razie lepiej będzie jak ktoś mu będzie śpiewać Anyway, jeśli ktoś mówi o różnorodności jego tracków, łatwo taką osobę skontrować poniższym video: http://www.youtube.com/watch?v=u9089t82428 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Prawda, nie zmienia to jednak faktów,że to nadal bardzo dobre utwory muzyczne. Rzeczywiście, niektóre brzmią podobnie, ale nadal to kawał porządnej roboty. Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Sttark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts