Matjas Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Um... cześć jestem Matjas. Jestem nowy na forum :3 Jestem czapką Warmena i macie mnie wielbić bo inaczej stos :3 Lubię Anime i gry. Data w profilu dotycząca rejestracji to jakiś bug :c 1 Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Matjas, Ty chyba sobie żarty stroisz. Spalić ten temat Link do komentarza
Piter009 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Posty też ci się zbugowały, lepiej zgłoś to do aministracji. I takie pytanko na start. Jako, że jesteś czapką, myślę że zabrzmi normalnie i nikt nie będzie się czepiać. Jak pachną włosy Warmena? Link do komentarza
Matjas Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Jak świeżo spalony heretyk Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Czołem Matjas, łap cydr na powitanie I jeszcze huga: Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił i pamiętaj: stąd nie ma ucieczki I w sumie mógłbyś napisać o sobie coś więcej, jakiej muzyki słuchasz, jakie gry lubisz? Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez Mirmił Link do komentarza
Matjas Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Mirmił ma dobre powitanie nie tak jak ty Taric! Lubię RAC'a i praktycznie wszystko co mi wpadnie w ucho :3 Gry to RPG'i i FPS'y dla relaksu Link do komentarza
War Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Majtas, każdy Cię tu zna x3 Oficjalnie Neko Majtas został moją czapką, tymczasem temat zamykam i wywożę taczką Rin do archiwum. HAND! Link do komentarza
Recommended Posts