Zappter Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) Chciałbym pochwalić się moimi artami. Wcześniej już zakładałem podobny temat i wrzucałem do niego moje arty, lecz po aktualizacji silnika forum wszystko się rozwaliło i postanowiłem usunąć temat. Teraz będę korzystał tylko z linku do mojego deviantarta. Tak będzie prościej.http://zappter.deviantart.com/gallery/ Komentarze pod artami są mile widziane Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Patrzę na twoje rysunki, potem na moje, znów na twoje i z powrotem na moje Zaczynam się zastanawiać dlaczego wcześniej moje artystyczne życie ujawniało się tylko gdy miałem narysować męskie przyrodzenie w zeszycie kolegi... A teraz muszę zaczynać od podstaw... Ale wracając do tematu, podobają mi się; widać że nie odrysowujesz obrazków tylko rysujesz swoje - bardzo dobrze. W niektórych miejscach można by poprawić proporcje ( naprawdę małe detale ) poza tym jest super. Jak będę mieć trochę czasu to przyjrzę się dokładnie i postaram się napisać moje spostrzeżenia w komentarzach. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Jest bardzo dobrze. Widzę ze lubisz rysować kucyki anthro z wydatnym biustem i pośladkami, przyczepiłabym się tylko odrobinkę do anatomii i kolorowania. W anatomii są czasami małe błedy, ale ledwo widoczne, więc to można uznać za zbędne. Druga rzecz to kolorowanie, dobrze robisz ze rysujesz tylko w jedną stronę, a nie na wszystkie, ale ładniej by wyglądało gdybyś dodał cienie i światła. Poćwicz rysowanie ze światłocieniem i nam pokaz, jestem strasznie ciekawa efektu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ok, lecz nie za bardzo wychodzą cienie mi kredkami. Jak mam cieniować, gdy pokolorowałem już obrazek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Radzę cieniować ołówkiem zanim pokolorujesz. Kredka całkowicie nie zamaże ołówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Ok, lecz nie za bardzo wychodzą cienie mi kredkami. Jak mam cieniować, gdy pokolorowałem już obrazek? Zmienić technikę kolorowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Pojawił się nowy rysuneczek na moim deviantarcie. Użyłem innej techniki kolorowania tak jak powiedziała OttonandPooky. Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 I dobrze jest używać kredek Bambino lub akwareli z tych tańszych, są miękkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Dodałem na DA trochę artów. Obejrzyjcie sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts