Kxsu Kxreq Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Dzięki jednemu użytkownikowi, przypomniałam sobie o ważnym temacie, bez którego ten dział się nie obejdzie Będzie to temat poświęcony wszelkim śmiesznych filmików ze mną i Bonbon w roli głównej Jeżeli chodzi o obrazki/komiksy to tutaj też można je wstawiać, żeby nie zapychać niepotrzebnie temat z Artami ^^, Reguły są takie jak wszędzie, zero clopów, gore, questionable i innym podobnym rzeczom, a kryteria dostawania cukierków znajdziecie w tym temacie A więc zaczynaj Lyr ^^, Eee... *Drapie się po głowie* Tylko mi nie mów że nic nie masz... Tak jakby trochę nie mam ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Hmm... "Ponies With Hats" chyba podpada pod gore, więc linka nie zamieszczam. Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Racja, mój błąd, zawsze mi się mylą te dwie rzeczy Mówiłam że to Stuff a nie Staff... Może i masz ręce ale mózg masz płaski jak kopyto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Bonbonbonbonbonbonbonbobnobnbobnbonbnobnobnobnbo : DDD Całkiem ładna animacja z troche bardziej rozbudowaną fabułą, niż tylko "Ja chce rąk"Polecam Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) IceBucket Challenge Lyra i jej sposób siedzenia... Bon Bon ma... dziwny głos xD Lyra - cukierkoholiczka Walka na poduchy Na koniec... smutaśne coś :( Edytowano Listopad 15, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 http://z0r.de/4815 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts