Reguś Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) OK zarejestrowany :3 1 @echo off 2 /<!--{little_child_mod_on}> 3 / 4 Dasz moda, dasz moda, dasz moda???? 5 6 / 7 //<!--{little_child_mod_off}> 8 @shoutdown Edytowano Lipiec 30, 2013 przez CrimXon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 nadal mapy żadnej pobrać nie mogę ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Bo masz kompa z dirta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Jeżeli nie możesz pobrać mapy proponuję reinstalację TF2, musisz mieć coś skopane w plikach :| Jeżeli chcesz ręcznie pobrać mapy napisz na steam (znajdziesz mnie przez grupę), dam adres do fastdl i bezpośredniego pobierania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Warning! N00bs on server! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Potwierdzam, tam gra taki N00b że odechciewa się grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Weszłam dzisiaj na serwer aby zobaczyć co (..) w Pootis'ach piszczy (...) No i zobaczyłam,mapki są świetne ! Tylko...no bądźmy szczerzy,nie ma co robić a czasami takie nooby wbijają że szkoda gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 reinstalacja nie wchodzi w grę. Można wiedzieć ile te mapki ważą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Są skompresowane do 40-50MB, a co do noobów. Na ten moment nic na to nie poradzę :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) -spam saysoundami (admini jeśli chodzi o ciągły spam) -dzieci -admini doskonale opanowali swoje moce (głównie tp) i używają ich by zabić (przynajmniej jeden) -nupki I'm done here Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Po pierwsze dzieci są mutowane, po drugie to jest serwer 4fun i teleportacje oraz głupoty są na porządku dziennym. Jeżeli taki styl gry komuś nie odpowiada, no trudno. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Zaraz sprawdzę... I przy okazji witam wszystkich jestem nowy(ale już trochę nie świeży) w społecznośći. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Też chętnie wejdę. Strzeżcie się mojego działka 3 poziomu:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Powiem wam, że poziom serwera podskoczył. Przynajmniej w tych porach, kiedy gram. Także zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Żeby nie było ale serwer jest trochę opustoszały. Zdarzy się max 15 osób. Amerykańskie/francuskie serwery vs saxton/ponyville/equestria robią furorę i ciężko na nie wbić. I ten micspam niszczy system. Ale da się grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Najczęściej na tym serwerze można spotkać gracza o nicku "Rarity", nie jest z polski, ale grać czysto potrafi. Na pewno tego nie przeczyta, ale chwalę. ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Po przerwie nastąpiła zmiana IP. 91.234.217.6:27058 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 A więc dlatego mój ukochany serwer nie działał :< Ale teraz Camed pousypia z mojego sydnejskiego oręża ochrzczonego w boju :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Lol, to ja grałem na tym serwie (nick kubagr7) i dopiero teraz się dowiedziałem, że ma on temat na MLPPolska? Cud większy niż RD czytająca książki! (W sumie to pewnie i tak nikt mnie nie kojarzy, ale co tam). Gra ktoś jeszcze tak w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Jaaaa :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 I co? Dużo ludu gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brony Gamer Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 jeszcze ktoś na nim gra? jeśli tak mój nick taki jak forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudek Nowak Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 SORRY mam jedno pytanko a mianowice jak wchodze zeby wpisac adres pootis do ulubionych w tf2wyskakuje mi okieko nie ma takiego serwera czy coś w ten teges Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts