PlagueOverlord Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Witajcie bronies i pegasis z Ostrowca. Może spotkamy się, żeby się poznać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Od razu zakładasz, że takowi/takowe istnieją. Nie ma to jak optymistyczna postawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) No kilka osób na tym forum jest Ostrowca Św. Poza tym widziałem, wcześniej, że są jacyś, tylko nie zakładałem tematu, z powodu czasu. Edytowano Lipiec 3, 2013 przez MasterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Na przykład ja! A jeśli coś ogarniemy to przyjdę (o ile nie wyjadę) i przyprowadzę jedną powiedzmy-że-pegasis i jednego bronego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Kiedy chcielibyście się spotkać i gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Proszę, żeby wszyscy bronies i pegasis z Ostrowca Św. i okolic wpisali się tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Jutro pierwsze spotkanie o 15 przy jeziorze w parku miejskim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 postaram się przyjść ale tego nie obiecuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Z powodu ważnych spraw, meet zostaje przesunięty na przyszły tydzień, czas i miejsce się nie zmieniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Przypominam o jutrzejszym mecie w parku miejskim przy jeziorze o godzinie 15. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 ja mam zamiar być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Zachęcam do wzięcia udziału RPGa prowadzonego przez Nightmare http://mlppolska.pl/watek/5945-sesja-na-pomoc-ma%C5%82ej-chrysalis/?view=getnewpost, a tu są zapisy http://mlppolska.pl/watek/5628-sesja-na-pomoc-ma%C5%82ej-chrysalis-zapisy-i-og%C5%82oszenia/?view=getnewpost Edytowano Lipiec 19, 2013 przez MasterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Kiedy chcecie się spotkać na kolejnym meecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Mi to wszystko jedno kiedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 A ja to w Krakowie na dworcu jestem obecnie z zamiarem wyjazdu do Włoch, więc jeśli mam się pojawić, to na pewno nie przed 16.08 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Nie wiedziałem, w takim razie zrobi się meet po 16-tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 to uzgodnimy się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Mi pasuje dowolny termin oprócz 20-tego, ponieważ mnie nie ma cały dzień w Ostrowcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 To jaki wam termin pasuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 może w środe bądź w czwartek bo w piątek jade do kolegi do starachowic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Zmiana planów w środę nie mogę, ale wtorek jest dla mnie wolny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 a ja we wtorek jestem wolny alko na którą godzinę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Łał, w życiu nie spodziewałem się zobaczyć gdzieś słów "Ostrowiec" i "meet" obok siebie. Niesamowite, tutejsi bronies nadal żyją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Nadal żyją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Z czystej ciekawości: te meety w ogóle kiedyś wypaliły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się