Jamniczek Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Cóż, nie najlepiej wychodzą mi kucyki, no ale jakoś mnie korciło do machnięcia Fluttershy tulącej jamnika. Wiem, wiem, nie jest to zbytnio starannie, ale jak dla mnie to da się znieść. Rysowane w Adobe Photoshop CS3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Ogólnie bardzo fajny rysunek, jednakże przyczepiłbym się do za krótkich nóg Fluttershy...wyglądają nie naturalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Szacun za program! A rysunek do zniesienia, faktycznie, nogi trochę za krótkie. Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Dolritto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Szacun za program! Szacun za Torrenty* Niby jaki to rysunek? To kolejny pi dolony przerysowany vector. I to nieudolnie przerysowany. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Aglet, zarzuć mi linkiem z łaski swej (nie przeglądam torrentów i nie lubię takiego kłamstwa)! :YhZzy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 krutkie.krótkie A co do rysunku to nie mam się co czepiać, mam słabość do Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Też uwielbiam Fluttershy, według mnie rysunek spoko. Nogi co prawda krótkie. Ale za to fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Aglet, zarzuć mi linkiem z łaski swej (nie przeglądam torrentów i nie lubię takiego kłamstwa)! :YhZzy: TAAAA-daaaaammm http://browse.deviantart.com/art/Fluttershy-with-Angel-297989620 Jeden z "górnych" obrazków na DA pod tagiem "Fluttershy Angel" Nie ale tak na serio ludzie....kopiarstwo nie jest talentem artystycznym ....A jak ktoś kopiuje bo "nowy" i inne usprawiedliwienia...to niech przynajmniej z łaski swojej podaje link do oryginału na którym bazował Edytowano Lipiec 6, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Ja jednak zwróciłbym uwagę że na rysunku trzyma jamnika a tutaj Angela. Ładnie mu to wyszło a poza tym uwielbiam te parówkowate psy, tak samo jak kopiowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Nawet jeżeli królik został przerobiony na jamnika to nadal się zalicza do tz. "copycat" lub "art trief" Nie rozumiem tutaj podejścia moderatora działu...jeżeli dwie osoby powiedziały ,że obrazek został "zapożyczony" i nawet został przedstawiony link w jednym poście.... powinien zareagować w tej sytuacji ,a nie mówić..,że jemu to lotto, bo to jego ulubiona postać i ma do niej słabość. Jeszcze dojdzie do tego ,że ludzie będą wykradać sobie nawzajem prace z tego forum i dopiero będzie drama do okiełznania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Owszem, mi to lotto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts