Draco Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Dobra wiadomość. Storm się odnalazł. Zła wiadomość, odzyskam go dopiero za tydzień ;_; Lepiej odzyskać go za tydzień, niż nie odzyskać w ogóle. Spójrz na plusy tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ja ogólnie podchodzedo wszystkiego z pesymizmem bo nie lubie rozczarowań. A skoro Storm sie odnalazł i jestbezpieczny to ja moge spac spokojnie, a co za tym idzie wrzucic filmik z turnieju na yt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 To znaczy, że robisz kolejny turniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 To znaczy, że robisz kolejny turniej? + mozliwe, że będą 3 nowe miecze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 W każdym razie, pozdrawiam wszystkich, z którymi się widziałem oraz tych, których tylko widziałem. Brohoof! aTOM, a ja Cię chyba znowu nie poznałem. mam rację prawda ? Meh... dla mnie ten meet był nudny. Skoro wam się podobało to dobrze, ale mnie nie satysfakcjonuje siedzenie z boku, więc to był raczej mój ostatni meet. jak dla mnie post roku. mi tam się podobało, choć chyba trochę za krótko. szczególnie, że w parku można było jeszcze trochę posiedzieć. no cóż, może na następny raz uda się zrobić jakiś grill, czy coś Trigen znów coś popsułeś przy wrzucaniu zdjęć, czemu ich nie ma w jakiejś normalnej galerii? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 aTOM, a ja Cię chyba znowu nie poznałem. mam rację prawda ? Oj, bobule, przecież nawet z tobą rozmawiałem ;p Zwracając się do ciebie per "naczelny", notabene. I nawet wspólne zdjęcie mamy Szkoda, że biorąc pod uwagę mój terminarz, na następny meet wpadnę gdzieś dopiero za miesiąc, jak dobrze pójdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) bobule znowu był w trybie "jumanji" i nie wie co się działo na meecie i co robił oraz z kim hmm ? Edytowano Lipiec 22, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 no, to teraz wszystko jasne (żebym ja tak miał zdjęcie z każdym z kim rozmawiałem i kogo nie kojarzę, to życie było by prostsze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Wystarczy ukryta kamerka Bobul i twoje wspomnienia nabierają zupełnie nowego znaczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ok, wkońcu wrzuciłem. http://www.youtube.com/watch?v=kI7x8bV1SDI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Miestrzowie drugiego planu xD Widzę że walka była "na poziomie',mentlegens ?m Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 A o to i walka finałowa Croolik VS Drzewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się