Emronn Marvelous Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 Piękna barwa! wspaniałe wzorki, piękny układ całości. Jedynie kapelusz mi nie podchodzi, ale ogólnie jest świetnie! 9/10, znów ramię w ramię Zarzucę czymś dosyć zwykłym: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Kiepski fotograf. Suknia prosta falbany na dole mi się podobają daję 7/10 Gothic lolita, ta sama sukienka, biała i czarna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Wybacz dłuższą nieobecność, Anathiela. Rozkręcamy wtórnie temat? Co do powyższego: bardzo ładne! podoba mi się ten styl; niby prosty, a jednak w tej prostocie jest coś więcej. Gotycki styl trafia do mnie jak najbardziej, 8/10, zdecydowanie! Pokusiłbym się o 9, gdyby ocenie miała podlegać tylko czarna wersja. Jako, iż lubię ową barwę, to zarzucę czymś takim: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Jakoś trzeba kręcić, przynajmniej tym tematem. Fioletowa, widać balowa, fajny gorset dam 8/10 tylko dlatego, że pełno takich wzorek na gorsecie mi się podoba jest kwiatowy. Więc mało balowa, czarna. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Czarna! Wielbię czerń, piękne rękawy, a całość wygląda super! Świetna kreacja, znów we mnie trafiłaś, więc muszę dać kolejne 10/10.To jest... Fabulous! Jako, iż z pewnością wiele osób tęskni obecnie za zimą: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Faktycznie śliczna suknia, lubię takie klimaty dam 10/10. Nie lubię zimy wolę wiosnę. Japońska kreacja lolitki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Za to ja wielbię zimę i uważam za najpiękniejszą z pór roku, gdzie gdy chcę się ogrzać - ubieram cieplej, a chcę chłodu - nie muszę niczego robić Superanckie barwy! Ten niebieski świetnie pasuje do czerni! Najbardziej mnie dziwi, że tak łatwo ze mnie wyciągasz te dziesiątki... Tak, znów 10/10! Niebieski i czarny to piękny zestaw Coś, co wygląda niczym gwiazdy na nocnym niebie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Lubię w ubiorze urozmaicenie i niekonwencjonalność, jest inne i ma przykuwać uwagę. Eeee nie postarałeś się dam 7/10, nie za bardzo mi się podoba, taka przeciętna suknia balowa, modelka za to ładniejsza od sukni. Więc dam bardzo kosztowną suknię z kryształami swarovski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Jest... śliczna. Bardzo podoba mi się ten ,,rozlany'' dół. Chociaż nie wiem czy wytrzymałabym z taką ilością koralików na plecach XD. Daję... 8/10 A teraz coś z innej beczki... strój bogini Afrodyty XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ładny strój szkoda tylko, że wisi na manekinie nie na modelce, dam 8/10 . Teraz suknia ślubna biała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Hej, mi się tam moja propozycja nawet podobała XD Bardzo ładna suknia ślubna, piękny welon. Większość sukni ślubnych mi się nie podoba, za to ta jest bardzo miła dla okna - 8/10 Odpowiem również suknią ślubną, ale... różową, czyli coś nietypowego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ta suknia ślubna nie podobna do ślubnej, ładna lubię kolor różowy mój ulubiony. dam 9/10 Czerwona krótka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Podoba mi się: niby taka prosta, a jednak zawiera pewne elementy, które nadają uroku Poza tym, bardzo lubię czerwony kolor - 8/10 Skoro nie tylko mi się dobrze przyjął róż, to atakuję następnym: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Nawet, nawet, różowa suknia dam 9/10 Więc dla odmiany złoty kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie podoba mi się złota suknia, ogólnie zwykle nie przepadam za tą barwą; nie podeszło mi na sukni. Wydaje się zbyt prosta i standardowa, odsłaniając niemal pas. Ujmując: jak dla mnie bardzo średnie, 5/10. Niestety nie mam z modelką, ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Suknia na modelce wygląda o wiele lepiej, może dlatego, że manekin nie ma bioder i piersi. Prosta suknia dam6/10 Wiem, biała suknia, ale śliczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Racja, nie lubię dawać manekinów, ale ciuszek bardzo mi się podobał i uznałem i tak za warty pokazania Może i biała, ale ta jest bardzo ładna! Wygląda wręcz jak z jakiejś baśni. Podoba mi się, ma swój specjalny urok. Śmiało mogę dać 8/10. Znów niebieski, ale mam nadzieję, że przypadnie do gustu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Faktycznie sukienka ładna, granatowa balowa dam 8/10 gorset jest ozdobny. Teraz zupełnie coś oderwanego od rzeczywistości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Wiem że to już za wysoko, ale to jest tak piękne ,że nie mogę tego nie skomentować. To jest po prostu PRZEPIĘKNE! *.* Suknia powyższa również niczego sobie, ta prostota ,delikatność materiału podkreślona delikatnymi pastelowymi barwami, które równie delikatnie przenikają między sobą w spokojny harmonijny sposób. Daje 08/10 A oto zgodnie z nazwą tematu coś co zawsze przykuwa moje oczy i wzbudza we mnie pozytywne rozczulenie. Czyli ubiory dzieci idących do Pierwszej Komunii Św~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Oj Turoń, dlatego nie daje dziecięcych sukienek tylko dla dorosłych. Faktycznie są ładne i proste jak do komunii św. Moja ocena to 4/10, tylko dlatego, że oka za bardzo nie przykuwa. Suknia surowa za czasów secesyjnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 zdjęcie mi się nie wczytuje :0 Sorry że nie na modelce ale jest taka śliczna że musiałam wrzucić XD Princess Luna Ball Gown (tak o tą Lunę chodzi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 I pięknie chyba ktoś usunął, lub strona nie działa. Czegoś tej sukni brakuje, gdzie ona ma przód w stringach ma chodzić? Maska jest śliczna, choć suknia niczego sobie 7/10 Coś świecącego i eleganckiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 W sumie nie przepadam za takimi "brokatowymi" sukienkami ale ta jest wybitnie ładna. mimo tego przesadnego materiału jest prosta i elegancka. Co daje jej duży plus z mojej strony to to że jest bardzo dobrze "wyrównana",ramiona są odsłonięte ale nogi już nie,jest długa do ziemi co bardzo lubię,dodaje to dużo wytworności. daje 7/10 A teraz zapodam coś co NIC (jak dla mnie) nie przebije 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Czyżby strój jezuicki? Fajny, choć ja wolę franciszkański lub karmelitański dam 7/10 Biała suknia ślubna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Czyżby strój jezuicki? Fajny, choć ja wolę franciszkański lub karmelitański dam 7/10 Biała suknia ślubna. Suknia piękna, w sam raz dla jakiejś bogatej księżniczki która może sobie pozwolić na poruszanie się w dużej przestrzeli sali balowej. Bardzo majestatyczna. Daje 8/10 A tutaj ciekawa sukienka,na której bardzo spodobał mi się motyw witrażu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts