Bluedraft Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Swoją drogą to dlaczego w G4 nie ma ludzi? Kucyki ich wytępiły? Tak w rzeczy samej :crazy: Link do komentarza
Taivaan Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ja uwielbiałam te kuce jak byłam mała, mam je jeszcze nawet na kasecie. Muszę przyznać, że jak teraz mam porównanie to oczywiście wolę FiM, ale do tych cały czas mam po prostu sentyment. Link do komentarza
Tosti Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ahh, te stare czasy z kucami, to było coś! Ale teraz mamy nasze nowe kuce G4, i przy nich pozostańmy Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Pierwsza reakcja Druga reakcja A łagodniej nie można tego powiedzieć było w drugiej reakcji? Wulgaryzmom mówimy nie Link do komentarza
Cadenza Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ja nie lubię tego MLP z 1984 roku. Dla mnie wydaje się dość dziwne. Wole MLP FiM. :heart: A Rainbow Dash ma głos jak stara babcia w tej wersji z 1984. :-/ Link do komentarza
Lisica Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 I jeszcze coś tutaj powiem: Kiedyśdlamnie te kuce to była Rewelka. Pitem gdy je usunęly beczałam. zapowiedzieli FiM to ja pomyślała: "WTF to mają być kucyki?" pominęłam z 5 dubingowanych odcinków i trafiłasm na końcówkę "Applebuck season" wtedy mi się spodobało. Wlazłam na ich stronkę(minimini) wlazłam w zakładkę z PP(tak ją tam ustawili jak ci na Hub) popatrzyłam na datę zrobiła oczy jak jak jaja: "codziennie?" Obejrzał tym razem całe kucyki było inne, wtedy skumałam, że to jest podzielone na odcinki. Zaczęłam oglądać odcinki TYLKO Z PL DUBEM tyle, że w necie u OO po czym zauważyłam iż napisów jest więcej (tak, polubiłam FiM kiedy był 2 sezon) i zaczęłam w angielkim z napisami oglądać i tak się zaczęła moja przygoda z FiM. Link do komentarza
Linds Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Lubiłem bardzo pierwszą generację. Jedyne wady to były głównie piosenki, wielu z nich nie dało się słuchać. Za to największą zaletą czarne charaktery, szło je zapamiętać i dzięki nim odcinki łatwiej wbijały się w pamięć. Kiedyś miałem na kasecie parę odcinków, w tym 1 część odcinka z duchem Rajskiej Posiadłości. Nigdy nie mogłem zobaczyć 2 części, więc bardzo mnie ciekawiło, co jest grane z tym duchem I to był jedyny raz kiedy się zawiodłem, bo jak w końcu dorwałem się do tego odcinka to się okazało, że ten duch był jakimś ptakiem. Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Moim zdaniem te poprzednie kuce wyglądają jak krówki ;P Za poprzednimi generacjami nie przepadam. Co prawda natknąłem się kiedyś na odcinek poprzednich generacji na YouTube, ale szybko wyłączyłem filmik. Link do komentarza
Gummisa Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja osobiście nie przepadam za kucami z G4 są zbyt "słitaśne" i nawet nie przypominają prawdziwych kuców , są wychudzone z dziwnie zaostrzonymi pyszczkami wole starsze generacje które miały swój urok. 1 Link do komentarza
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 do premiery obecnych kucyków , to te właśnie kucyki uznawałem , za ideał !!!!! i to na tych kucykach , się wychowałem i to właśnie od nich zaczęła się moja fascynacja nimi i mam ją do teraz !!! Link do komentarza
Lisica Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Ja osobiście nie przepadam za kucami z G4 są zbyt "słitaśne" i nawet nie przypominają prawdziwych kuców , są wychudzone z dziwnie zaostrzonymi pyszczkami wole starsze generacje które miały swój urok. "Słitaśnie" to raczej trudno powiedzie w G4 tylko z czego naliczyłam 1/4 klaczy ma róż, W G1, G2 i G3 to 3.5/4 klaczy miało róż. Zaostrzone pyski są dlatego iż te aktualnie mają miec więcej z ludzi(prawdopodobnie) i zaostrony pysk wzioł się od wyglądu ludzkiego nosa (he, he). Wychudzone to one są trochę tylko to poddtrzymuje ich urok, a dla mnie wcześniejsze generacje mają kuce które są bardzo grube. Jak wolisz starsze generacje to po co zakładasz tu konto? Link do komentarza
Ganz Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 W sumie, to taką popularność MLP przyniosła właśnie G4. Dlatego... Nie można pisać, że są "słitaśnie". Chcoaciasz w sumie co kto lubi... Link do komentarza
Mellie Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 *omija wszystkie wypowiedzi* OMG! 8D Bajka na której się wychowywałam, oglądałam ją jeszcze z kaset kilka razy w tygodniu. To po niej mam sentyment do kucyków, nawet, jeżeli ta wersja jest gorsza. Bardzo, bardzo lubię :3 Link do komentarza
Gummisa Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 "Słitaśnie" to raczej trudno powiedzie w G4 tylko z czego naliczyłam 1/4 klaczy ma róż, W G1, G2 i G3 to 3.5/4 klaczy miało róż. Zaostrzone pyski są dlatego iż te aktualnie mają miec więcej z ludzi(prawdopodobnie) i zaostrony pysk wzioł się od wyglądu ludzkiego nosa (he, he). Wychudzone to one są trochę tylko to poddtrzymuje ich urok, a dla mnie wcześniejsze generacje mają kuce które są bardzo grube. Jak wolisz starsze generacje to po co zakładasz tu konto? 1.To jest moja opinia i będe się jej trzymać i nie rozumiem czemu jest z tego takie wielkie oburzenie bo mojej wypowiedzi. 2."Słitaśne" czyli słodkie ,tutaj nie wchodzi w gre kolor tylko zachowanie niektórych kucyków naszczęście pod koniec 2 sezonu wszystko się normuje. 3.Gdybym napisała ze kocham g4 a nienawidze starszych generacji to by nikt nie odpisał taka jest mentalnośc tego fandomu Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Jak, dla mnie to G4, biję całą poprzednią serie na głowę, jedynie G1, była na tyle dobra ( pod względem fabuły, a kucyki też całkiem ładnie wyglądały ), aby można było porównywać G1 i G4, serie pomiędzy nimi są w moim odczuciu słabe ..... Link do komentarza
Recommended Posts