Insomnia Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Żeby nie zaśmiecać tematu z regulaminem. Wszelkie Uwagi oraz Problemy dotyczące serwera Fluttercraft proszę składać w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 czy ścięcie drzewa jabłek zap ma powodować podpalenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Te drzewa co mają w sobie drewno acacia i rosną dookoła kopalni na surowcowej zamiast pnia mają sadzonki. To chyba jest jakiś błąd. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Mam problem nie wiem czy inni mają to samo ale wczoraj około 20:30 zaczął mi na serwie co 2 sekundy ekran migać na czarno, dzisiejszego dnia to samo, to bardzo przeszkadza w grze, liczę na to że to poprawicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gony Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 ej z kąd macie miencrafta 1.6.1 ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Kupili/ściągnęli? Dziwne pytanie, żeby nie powiedzieć, że głupie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Kupili/ściągnęli? Dziwne pytanie, żeby nie powiedzieć, że głupie... Jeszcze dziwniejsze, ze my mamy 1.5.2... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Mam pytanie. Jeszcze nie byłam na serwerze (jutro zapewne wejdę), ale na singleplayer nie pokazuje mi się woda i inne takie ( wszystko jest przeźroczyste). Czy to błąd paczki czy tylko mój komputer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 #Up, albo zmienić texture pack z mlp Mała sugestia: można by było recreatować mapę Twilight'u i Nether'u co jakiś czas :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 #Up, albo zmienić texture pack z mlp Też nie działało ----------------------------------------- A czy to że pegazy w Twilight Forest nie mogą latać to zamierzone? Bo jak wchodzę to nie mogę latać, a jak wyjdę z portalu to muszę wyjść i wejść bo nie mogę latać D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Też nie działało ----------------------------------------- A czy to że pegazy w Twilight Forest nie mogą latać to zamierzone? Bo jak wchodzę to nie mogę latać, a jak wyjdę z portalu to muszę wyjść i wejść bo nie mogę latać D: Ja mam na to taki patent Wystarczy zamknąć mc i odpalić go na nowo, kiedy się zalogujesz to wyskakuje ci wiadomość, że możesz latać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 A nie lepiej po prostu wyjść i wejść z serwera? Nie potrzeba od razu MC wyłączać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 A nie lepiej po prostu wyjść i wejść z serwera? Nie potrzeba od razu MC wyłączać. Tylko jak wyjdziesz i wejdziesz to cie nie wyloguje, powrócisz do bieżącej sesji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Mnie denerwuje na serwie to, że jest za dużo modów. A nowe moby są ciulne. Jakiś cycaty tarzan na mnie skacze i zabiera mi połowe rzycia. Jakiś anubis, którego nie da się zabić i tak samo ten czarny miś w netherze. Tych niepotrzebnych surowców jak copper i tin jest tak nawalone, że trudno znaleźć coś normalnego. Te wszystkie zbędne mody tak zcinają do tego gre. Klimat na serwie jest do tego monotonny. Poza kucami nie ma nic fajnego. Jestem za serwem z wyłącznie kucykowymi mocami, a reszta oryginalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 @Up2 To tak nie działa, nawet jak wyjdziesz z serwa i wejdziesz z powrotem to też wyświetla ci się "Możesz teraz latać!" @Up Ale jak usuną wszystkie mody to z kolei żaden dom się nie ostanie bo prawie wszystkie są z bloków z modów. Z kolei czysty minecraft szybko się nudzi. Co do mobów - mi jakoś głowy nie zawracały. Przeszkadzają mi tylko szkielety uderzające milion razy na sekundę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondziuuuupl Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) czy was też prześladują istoty zua? Edytowano Sierpień 9, 2013 przez kondziuuuupl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Jestem zielona, w sprawach serwerów, modów, skinów.. blebleble.. Ale chętnie bym pograła, w takiego kucykowego minecrafta :3 No więc, mam takie podstawowe pytania: 1. Czy żeby wejść na serwer, trzeba mieć zwykłego minecrafta? Ja mam MinecraftSP 1.5.2. Umiem dobrze grać w jednoosobowego, ale jest tak jak, wcześniej wspomniałam. 2. Mógłby ktoś mi napisać, co mam, po kolei zrobić? Nie wiem, co mam najpierw, zrobić, wpisać, pobrać.. Czyli potrzebuję, jakiegoś krótkiego podsumowania. Naprawdę zależy mi, by z wami pograć, lecz KOMPLETNIE nie wiem, co i gdzie mam zrobić. Kłopotliwe jest dla mnie, szukanie po tematach. Z góry dzięki i przepraszam, za moją leniwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 1. Na serwer wejść możesz bez oryginalnego Minecrafta jeżeli o to Ci chodzi. 2. - Po pierwsze wysyłasz skina (zrobionego na przykład tym edytorem - klik) na e-mail: [email protected]. W mailu podajesz nick w Minecrafcie. - Następnie pobierasz launcher - klik - Uruchamiasz launcher wpisujesz nick (ten sam, który wcześniej wpisałaś w mailu) i klikasz "Launch/Update". Launcher pobierze Ci aktualne mody, które są na serwerze. - Adres serwera powinien dodać się sam, więc po prostu wchodzisz na serwer i grasz. Z dołu nie ma za co i przyjmuję przeprosiny za Twoją leniwość :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 niegrałem 2 tygodnie, nic nie robiłem. chce wejść na serwer i dowiaduje się, że mam bana. Why ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Nie grałem 2 godziny i wchodzę na serwer patrze i nie mam ok. 60 % domu... :yHRvV: Sprawdzałem kilofem kto to ale nic nie pokazało... :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Nie grałem 2 godziny i wchodzę na serwer patrze i nie mam ok. 60 % domu... :yHRvV: Sprawdzałem kilofem kto to ale nic nie pokazało... :yHRvV: To BioWare z dynamitem, niestety :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luiselum Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) @UP Sama widziałam jak wysadzał domki, na szczęście został już zbanowany :- P Szkoda tylko że trzeba teraz naprawić całą mapę, ech, co za pech. :( Ca BTW, jak się "Shout'uje" ? Chcę z wami pogadać na chatcie, a nie mogę @DOWN Dzięki, ale już mi się to chyba nie przyda :( Edytowano Sierpień 18, 2013 przez Luiselum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Na początku stawiasz ! a potem to co chcesz napisać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 ale mam bana. choć prawie nie gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts