Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jak nazwa tematu wskazuje, jestem leniwa, przyznaję się bez bicia i właśnie przez to prace będą wrzucane w dużych odstępach czasowych, co równie dobrze może oznaczać że następna od dzisiaj (23.07.2013) trafi tu za kilka lat świetlnych. Oczywiście, pewnikiem to nie jest i równie dobrze następny art dotrzeć tu może za kilka godzin. Nie znacie dnia ani godziny. Przykro mi za marną jakość zdjęć. Szykielety 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ciekawe nawet bardzo, dopracowane(według mnie) i estetyczne, no ładnie czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Danse macabre! ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Takes Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 świetne! Typiara mi się najbardziej podoba! taka skromna i nieśmiała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Urocze! Nie mam się czego doczepić, plus lubię taki klimat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Kolorując, cieniując itp staraj się posługiwać ołówkiem tak aby nie było widocznych kresek od pociągnięcia ołówkiem. Szczególnie przy rysowaniu materiału dobrze wyglądają takie gładkie, dopracowane powierzchnie zamiast kreseczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts