Unbridle Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 A więc... Ja i LadyKarotka postanowiłyśmy robić byle jakie obrazki za pomocą Photoshop'a i Gimp'a. Wyniki naszej pracy: Dla Phin. :3 Zapraszam do oceniania tego... Czegoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 NIE WIEM CO WYŚCIE TU ZROBIŁY ALE...ALE... Ta tapeta ma to coś co sprawia że chcę mieć ją na pulpicie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Faaajne *-* Ale cholernie puste, mogłyście w to wkomponować jakiś vector, a CM zrobić większy, trochu obrócić i ustawić tryb warstwy z nim na Pokrywanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Faaajne *-* Ale cholernie puste, mogłyście w to wkomponować jakiś vector, a CM zrobić większy, trochu obrócić i ustawić tryb warstwy z nim na Pokrywanie Vector z RD był, ale Kath i Phin stwierdziły, że jest niepotrzebny, więc na ich prośbę go usunęłam. Jednak LadyKarotka nadal mi to wypomina. xD Informacja: Ten obrazek ma wymiary 900x490 i mamy zamiar powiększyć to na tapetę. Informacja II: Aktualnie pracujemy nad podobnym obrazkiem, który będzie tapetą z Twilight Sparkle! A dlaczego z Twilight? To proste... Obie ją lubimy. Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Jak już to Aglecia ujęła, troszkę pusto, ale wykonanie przejrzyste i nie mam zarzutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Hmmm... Prostota tej pracy nadaje jej jakiś urok, który przyciąga... Choć uważam że możesz dorobić coś w tle z wysoką przezroczystością. Teraz myślę, żeby ustawić to jako tapetę na pulpit, dorobić zakładki typu programy, gry itp. na tapecie a potem pobawić się ikonami na pulpicie Tak czy siak, fajny obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Tapeta z RD: http://i.imgur.com/l2daeMJ.jpg Tapeta z Twilight Sparkle (gorsza od tej z RD): http://i.imgur.com/DlNX24w.png P.S Jeżeli ktoś ma jakiegoś pomysły na poprawki lub kolejne tapety - proszę pisać w tym temacie! Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja mam tapetkę z RD na pulpicie. Choć bym wprowadziła parę modyfikacji. Np: Zmieniła postawę RD na bardziej awesome. Przy tych chmurkach bym poprzekręcała tak znaczek. A Twalot jest całkiem spoko. Tylko ta Twilight wszystko psuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Powiem tak w RD jest to takie...SHINE BRING LIKE A DOITSU i takie wypukłe a w Twalocie nie dość że płaskie to wyblakłe ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 P.S Jeżeli ktoś ma jakiegoś pomysły na poprawki lub kolejne tapety - proszę pisać w tym temacie! Nie uploadujcie tapet na imgur - za duże pliki (nie pamiętam od ilu kb) konwertuje z *.png na *.jpg co mocno pogarsza ich jakość RD jest torchu za bardzo przeskalowana w wysokości przez co wygląda na spłaszczoną + do tego jest w rogu, a jako że tapeta jest jej dedykowana to powinna być bardziej wyśrodkowana. CM Twi ma podobną bolączkę co vector RD - również spłaszczony, a sama tapeta jest mniej widowiskowa od tej z Dashie. Aglet uważa, że: - powinnyście trochę się z tapetą pobawić, a poszczególne elementy "wtopić" w nią żeby nie była to zwykła copypasta CM i vectorów - robić tapety w rozdzielczości 1920x1080px, bo większość monitorów obsługuje HD, a posiadacze mniejszych rozdzielczości sobie przytną i/lub przeskalują - creditsy powinny być trochu mniejsze Wiem, czepiam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Jak na razie trwa nabór do naszej spółki graficznej "De Terra Somnia" dlatego pracę zawieszamy. Będziemy zajęte naborem. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts