bobule Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 może tak wpadniecie z dużą delegacją z Częstochowy na II Śląski Zorganizowany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Jak zniżkę dostanę to się pojawię :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 może tak wpadniecie z dużą delegacją z Częstochowy na II Śląski Zorganizowany ? Taaak, jeśli uważasz 3 osoby za dużą delegację Może jeszcze ktoś się zdecyduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Jak zniżkę dostanę to się pojawię :-) 20% zniżki po przedpłacie 3 osoby Ty, ja i ktoś jeszcze? Ja jadę na II śląski, ale jak mówiłem, jadę rano z Sosnowca. Najwyżej pod pkp w Bytomiu byśmy się spotkali. I tak w ogóle, to nocuję po meecie w szkole. Wracając do naszego dzisiejszego spotkania, było fajnie, choć mało kreatywnie, heh. Pierwszy polski panoramiczny ponymeet klonów (nie no, kreatywność jest) . Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 3? to już jest dobrze (ale liczę na więcej). szczególnie, że jak na razie z Czeętochowy mam zapisanych dwoje bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) Zmiana planów, 12 października jadę normalnie z Częstochowy do Bytomia. Także tego... 4 (odważne ) osoby mogą się zabrać. Nocleg mam nadal w planie. Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Zaraz zaraz...chyba ktoś miał wrzucić zdjęcia z Meet'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Co myślicie o zorganizowaniu Meet'a,ale tym razem w jakimś miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Do tej pory były nie w jakimś miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Chodzi mi o jakieś miejsce typu Kręgielnia lub tym podobne,ale wiedziałem że ktoś się wypowie do tego mojego małego błędu :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Popieram. Spotkajmy się w jakimś zorganizowanym miejscu (czyt. lokalu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Hmm, macie wszyscy rowery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Ouuuu, ciekawie Piszę się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Świetny pomysł,ale problem dla tych co przyjeżdżają z innych miast,a przynajmniej problem dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Do pociągu można zabrać rower. Przydało by się coś zrobić, a nie siedzieć i żreć w tym makdonaldzie. Jest opcja na Olsztyn, albo dla troszkę bardziej wytrwałych - na Złoty Potok. Np w tą Niedzielę, ma być tak ciepło jak było dzisiaj. Edytowano Październik 14, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Do Potoka! Napijmy się wody ze źródła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Po części mi się nie opłaca,bo bym musiał jechać przyśpieszonym,a różnica taka że przyjeżdża o parę minut szybciej niż ten od kolei śląskich,ale jeszcze pomyśle co do tej wyprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Z tego co przeczytałem, Kolejami Śląskimi też możesz wieźć rower, tylko buli dodatkowo się 5 zł (nie wiem jak z biletem w dwie strony). Edytowano Październik 15, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Jak patrzałem w rozkład jazdy to było pokazane,że tylko przyśpieszone mogą przewozić rowery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Śląskimi też możesz zabrać rower, chociaż na stronce rozkład-pkp.pl nie jest to oznaczone. Nie widziałem na tej stronce ani jednego pociągu KŚ który ma wzmiankę o możliwość przewozu roweru, a przecież możliwość jest: http://kolejeslaskie.com/pl/pages/83/przejazd-z-rowerem Dzwoniłem żeby się upewnić i tak rzeczywiście jest. Wydasz dodatkowo 10 zł, bo ta opłata nie podlega zniżkom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Dzięki że sprawdziłeś,chyba jednak pojadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 To ile osób jedzie?Jak będzie mało to może lepiej w lokalu,zamiast jechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 ja bym jechał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Ja, Filipczak, Mitchell812, retrybucja. Jest przyzwoite minimum by jechać, a normalnego ponymeeta i tak nie uda się do niedzieli zorganizować W niedzielę ma być ładnie, jak będzie źle to najwyżej zostawi się gdzieś rowery i siądziemy gdzieś. Co do atrakcji, w Olsztynie możemy zwiedzić pozostałości zamku, a w Złotym jest kebab po dychu Edytowano Październik 17, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Teraz pojawiają się pytania: O której i do której? Sprawa jest taka, iż o 16:00 muszę być już w domu, dlatego wolałbym wcześnie wyruszyć. Absolutnie nie mówię tutaj o wcześniejszym końcu meeta. Po prostu wcześniej się urwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się