Zucharski Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Ta, 18 stycznia jest ustalony. A meetów będzie 3 najmniej, bo muzeum dość potwierdzone jest. Wypad do muzeum pewnie w pierwszą albo drugą środę ferii. Zależy czy chcą iść osoby które mają zajęty pierwszy tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ponymeet odbędzie się 18 stycznia, o godzinie 11:30, zbiórka pod parowozem Tkt48-151 Prawdopodobnie będą kręgle. Szczegóły do ustalenia na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 ok no to się zjawię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipczak Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 OSOBY,które jadą/toczą się/idą na meet'a a nie napisali na forum lub w grupie Częstochowskich Bronies o tym że się pojawią to proponuje im napisać np.: mnie na PW o której będą,gdyż czekamy sporo na te osoby,a nawet nie wiemy ile będzie dokładnie(Na PW bo tutaj może być spam...większy niż zwykle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrybucja Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 ja jeszcze dokładnie nie wiem, prawdopodobnie będę mógł się pojawić tylko na chwilę, ale jeszcze dam znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Filipczak: Nie kombinujmy. Pociągiem można dojechać o 11:03, więc jest komfortowo. Jak ktoś nie wypowiada się na temat meeta, a przyjdzie, to widocznie wszystko mu pasowało, po co mają Ci pisać na pw? retrybucja: Kurde, widzę niepokojącą tendencję spadkową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Mnie nie będzie. Nie czekajcie na mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterq12 Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Oficjalnie zawiadamiam że ani mnie ani kooziego nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 piter, co kłamiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Zarezerwujcie czas 25 stycznia, bo zrobimy jakieś spotkanko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pookhi Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Dzisiaj bardzo łapa mnie boli od tych kuli. Jak zwykle fajnie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Było jakieś zdjęcie grupie robione? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Grupie wyników z kręgli Ludziom Nam nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipczak Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Czyli 25 stycznia będzie kolejny Meet,zgadza się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Czyli 25 stycznia będzie kolejny Meet,zgadza się? Prawidłowa dedukcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 (edited) 25 stycznia spotykamy się przy lokomotywie, prawdopodobnie o 10:00. W planach mamy obrzucanie się lotkami. Jutro po południu potwierdzę godzinę. Dopisek: Potwierdzam potwierdzenie niżej. Edited January 24, 2014 by EmSki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipczak Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 POTWIERDZAM.Meet o 10:00,25 stycznia przy lokomotywie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Potwierdzam. Mnie wtedy nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipczak Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Mam pomysł...jak będzie dobry śnieg,to można ulepić kucyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrybucja Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Yup Ja się zjawię, jak coś to piszcie do mnie tutaj, bo fajsbuk wyświetla mi się w wersji tekstowej i jeszcze nie rozgryzłem gdzie tkwi problem. do jutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Może jakimś sposobem wyświetla Ci się w wersji komórkowej? W takim wypadku gdzieś na dole powinien być odnośnik do wersji pełnej komputerowej. Śniegu dobrego raczej nie będzie, ale będzie zimno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 mnie jutro nie będzie za dużo spraw mi wypadło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pookhi Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Mnie nie będzie nie mam ochoty jutro wstawać Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 Żałujcie, zrobiłam ciastka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Nanta, już myślałem, że poinformujesz nas o swojej nieobecności. Ciastka są jeszcze do przeżycia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts