Sajback Gray Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Gdybym nie musiał się wycofać to ja bym wygrał. Następnym razem to ja będę górą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) A tak serio to gratuluję wszystkim, a przede wszystkim Talarowi że tak dzielnie walczył. Psotuni bo w ostatniej fazie gry fajnie brała wszystkie pytania na cycki klatę. Arashelowi bo mnie pomścił ( ) Władcy, za jego schizofreniczne odpowiedzi. Kitsunowi bo ownił z pełnym pęcherzem. Tamarze, bo dzięki niej nie byłem ostatni. ^^ I na koniec sajbackowi, za paskudny czyn, którym wykluczył mnie z gry. Mam nadzieję że następny odcinek będzie w tym samym pokoju, bo chętnie bym popatrzył Talarze, chylę czoło. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Kaczor Daffy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Gratuluję wszystkim, a zwłaszcza Talarowi, Psotuni i Kitsunowi. Nawet nie wiecie jak było mi przykro gdy mój SB cały czas działał, a dokładnie w czasie rozpoczęcia postanowił przestać, więc pograłam sobie tak: Ale, trudno - się mówi. Spróbuję następnym razem i dziękuje za zapewnienie miejsca w drugiej edycji. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Odpinam, zamykam, pozostawiam w poddziale ku pamięci i chwale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts