TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Rysunki UnbridleBędę tutaj dodawała moje rysunki oraz speedpainty ^^ . Wszystkie są wykonane w gimpie i PS elements 11, rysowane za pomocą tableta :3 . Jak będę miała więcej to jeszcze dodam ^^ Edytowano Lipiec 30, 2013 przez TheUnbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Powiem tak, zostaw lepiej rysowanie kucyków a weź się za wilki, psy i tym podobne. Ta karykatura Rainbow Dash w moim odczuciu jest nie do przyjęcia, wilk nie dopracowany, chudy, to że rysowane tabletem nie oznacza że złe, da się naprawić. Cieniowanie i nasycenie barw dobre, kontrast także, jedyne co to te jaskrawe kolory, ni w ząb ni w oko. Nie pasują tutaj. Rażą i kolidują z sensem rysunku. Ćwicz dalej, nie ma aż tak wielkiej tragedii, są tylko częściowe braki z powodu niedokształcenia się. A także braki w doświadczeniu. Tak na przyszłość, niech kucyk będzie kucykiem (choć podobny do niego w tych 80%). Taki jest moje zdanie. Kucyki dopiero cwiczę ^^" to jest mój pierwszy więc nic nie oznacza że nie mogę się poprawic z rysowanie c: Wilk ma byc chudy bo to jest moja własna rasa i taką ma budowę. Poza tym nie staram sie rysowac realistycznie tylko bardziej takim własnym stylem. A te rażące kolorki to jej desing ^^ Dziękuje za szczerą opinię c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Kucyki dopiero cwiczę ^^" to jest mój pierwszy więc nic nie oznacza że nie mogę się poprawic z rysowanie c:Taaa... i dlatego niby Dashie ma wydłużony krzywy pysk i nienaturalnie proste nogi? Widziałam już lepsze "pierwsze" kucyki.Posłuchaj Celestora i rzuć rysowanie koników, bo to naprawdę nie dla Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Taaa... i dlatego niby Dashie ma wydłużony krzywy pysk i nienaturalnie proste nogi? Widziałam już lepsze "pierwsze" kucyki. Posłuchaj Celestora i rzuć rysowanie koników, bo to naprawdę nie dla Ciebie. Nie mam zamiaru się poddawac w rysowaniu. Bo trzeba wszystkiego próbowac i tylko idioci się poddają. Ludzie widzą tylko to co jest złe, a nie to co dobre. Niektórym wychodzi coś lepiej a innym gorzej. Jak zaczynałam rysowac wilki, wyglądały okropnie. Ale ja widzę efekty mojej pracy i jestem z nich dumna. I nie liczę się z czyimś zdaniem w sprawie co powinnam rysowac a co nie c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 tylko idioci się poddająA ci inteligentni wiedza kiedy odpuścićLudzie widzą tylko to co jest złe, a nie to co dobre.Czyli jesteś istotą idealną? Jak zaczynałam rysowac wilki, wyglądały okropnie.Mówimy o kucykachAle ja widzę efekty mojej pracy i jestem z nich dumna.No to jesteś tutaj sama, no chyba, że supportuje Cię VileRaven I nie liczę się z czyimś zdaniem w sprawie co powinnam rysowac a co nie c:To po co w ogóle założyłaś ten temat? Żeby się naczytać naciąganych komplementów?Nie jestem chamska, po prostu nie lubię być sztucznie miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 A ci inteligentni wiedza kiedy odpuścić Czyli jesteś istotą idealną? Mówimy o kucykach No to jesteś tutaj sama, no chyba, że supportuje Cię VileRaven To po co w ogóle założyłaś ten temat? Żeby się naczytać naciąganych komplementów? Nie jestem chamska, po prostu nie lubię być sztucznie miła Hah bywa że ci inteligentni odpuszczą w najmniej odpowiednim momencie :3 Co mam rozumiec przez to co powiedziałaś? ,,Czyli jesteś istotą idealną?'' Hmm... To sobie porównaj-Wilki rysowałam ochydnie, a teraz jest lepiej-Kucyki rysuje ochydnie, więc teraz może byc lepiej. Wystarczy tylko cwiczyc ^^ Nie wiem sama się jej zapytaj < 33 Temat założyłam po to aby zobaczyc swoje postępy oraz zobaczyc ile ludzi będzie hejtowac < 333 omg cudnie No co ty nie powiesz *U* nie zauważyłam. I na pewno na mnie najeżdżasz bo ta Unbridle mnie nie lubi a ty jesteś pewnie jej przyjaciółką c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Oj tam, nie hejtujcie jej aż tak, pysk Dash poprawić i dla mnie git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Oj tam, nie hejtujcie jej aż tak, pysk Dash poprawić i dla mnie git heh dzięki .. c: (ale nie no sama przyzna, na tym arcie trochę ją zniszczyłam ^^" ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Nie wiem sama się jej zapytaj < 33 Temat założyłam po to aby zobaczyc swoje postępy oraz zobaczyc ile ludzi będzie hejtowac < 333 omg cudnie No co ty nie powiesz *U* nie zauważyłam.I na pewno na mnie najeżdżasz bo ta Unbridle mnie nie lubi a ty jesteś pewnie jej przyjaciółką c: Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Aglet 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Hehe żałosne c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Rysunki UnbridleBędę tutaj dodawała moje rysunki oraz speedpainty ^^ . Wszystkie są wykonane w gimpie i PS elements 11, rysowane za pomocą tableta :3 . Jak będę miała więcej to jeszcze dodam ^^ Rysunki UnbridleBędę tutaj dodawała moje rysunki oraz speedpainty ^^ . Wszystkie są wykonane w gimpie i PS elements 11, rysowane za pomocą tableta :3 . Jak będę miała więcej to jeszcze dodam ^^ Mi się w ogóle nie chcą włączyć . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Mi się w ogóle nie chcą włączyć . Hmm dziwne o: tutaj są wszystkie 3 http://theunbridle.deviantart.com/gallery/45081897 Robicie spam w tym temacie, zaraz wpadnie tutaj Inkwizycja i zakończy się to na %. Mieliście oceniać a nie się kłócić. Racja :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Brawa za postawę^^ tj że nie dajesz się zniechęcić. Ja powiem tak, po wilczku widać że smykałkę do rysowania masz i kiedy porównuje pracę z wilkiem do kuca to myśle,ze pewnie jest tak,że ciągle rysujesz tylko wilki przez co zaniedbujesz kunszt innych postaci. Dlatego powiem odwrotnie, postaraj się troche przystopować z wilczkami i rysuj więcej kuców!(i nie tylko)Bo widać że jak poćwiczysz to będą wyglądały świetnie^^ Ale z wilków też nie rezygnuj oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Hmm dziwne o: tutaj są wszystkie 3 http://theunbridle.deviantart.com/gallery/45081897 Racja :\ Jest błąd wczytywania strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Jest błąd wczytywania strony Dziwne ,dziwne.. to musi byc chyba coś u cb o: bo u mnie na 2 kompach działa więc nwm... Ale bywa czasami tak że deviantArt jest przepełniony, więc może dlatego. Brawa za postawę^^ tj że nie dajesz się zniechęcić. Ja powiem tak, po wilczku widać że smykałkę do rysowania masz i kiedy porównuje pracę z wilkiem do kuca to myśle,ze pewnie jest tak,że ciągle rysujesz tylko wilki przez co zaniedbujesz kunszt innych postaci. Dlatego powiem odwrotnie, postaraj się troche przystopować z wilczkami i rysuj więcej kuców!(i nie tylko)Bo widać że jak poćwiczysz to będą wyglądały świetnie^^ Ale z wilków też nie rezygnuj oczywiście c: dzięki Tak ^^ przeważnie jak już coś rysuję w domu to wilki. Mmm okey c: skorzystam z rady oraz pocwiczę nad anatomią kucyków bo pozostawia ona sobie wiele do życzenia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 A mnie się podoba Rainbow, kojarzy mi się ze SWAG.mov, takie psychiczne i dziwne. Nie mam nic pojęcia o tworzeniu takowych obrazków, jednak sądzę że nie jest tak źle i pewnie będzie lepiej, nie zawiedź mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 A mnie się podoba Rainbow, kojarzy mi się ze SWAG.mov, takie psychiczne i dziwne. Nie mam nic pojęcia o tworzeniu takowych obrazków, jednak sądzę że nie jest tak źle i pewnie będzie lepiej, nie zawiedź mnie Hah dzięki : D Okey postaram się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 No więc tak. NIE NA WIDZĘ JAK TYMI PRZYCIEMNIENIAMI ZASŁANIASZ KAWAŁEK POSTACI LÓB INNĄ ISTOTNĄ RZECZ NA OBRAZKU ! To wygląda straszliwie nie estetycznie :B Albo to że nie narysowałaś Domino do końca łapy .-. wygląda jakby to były puzzle w których brakuje elementu. Wilk mi się oczywiście najbardziej podoba. Twoje kuce zawierają w sobie strasznie dużo z wilczej anatomii. Długie pyski i małe jak na kuce oczy. Ale nie jest wcale tak źle. Jesteś po prostu zbyt przyzwyczajona do rysowania wilków i teraz ciężko ci się nauczyć czegoś nowego. Ale dobrze że nie zamierzasz się poddać c: Nie wolno dawać siebie tak zniechęcać. Jak to się mówi Trening czyni mistrza c: A ja wierzę w ciebie. Turoń dobrze gada c: Na razie zrób sobie przerwę od wilków i ćwicz jak najczęściej kuce. I będzie dobrze. No i czekam aż coś jeszcze naskrobiesz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Myntia 22 wcisnij ten cytat z obrazkiem w spoiler, lub najlepiej to usun (brak polskich znakow, telefon) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Rysujesz ładniej ode mnie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Next rysunek ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Osobiście mnie się podoba twoja technika, styl rysowania. Wyciepał bym tylko brush skrzydeł i byłoby wszystko w porządku. Ogólnie jest coraz lepiej. Pociesze cię, że ja aby wejść na taki poziom jaki ty teraz jesteś musiałbym ćwiczyć chyba latami bo jestem beztalenciem rysunkowym i jak wezmę do rąk ołówek to automatycznie mi się rysik łamie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Fan art dla pewnej osoby :3 I jeszcze jeden zaległy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts