asie Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 19/25 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Brawo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 To świetnie że tyle osób na raz ale nie będzie dobrze jak będzie 25/25 bo nikt nie wejdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Andrzeju, nie denerwuj się!... Znaczy się, ten... nie zajmuj sobie głowy problemami przyszłości niepotrzebnie, jeśli serwer uzyska pełnie popularności, to na pewno zostaną podjęte kroki, aby został rozszerzony, prawda? x) A póki co radujmy się z nowego rekordu!! Btw. planujecie jakąś imprezę może z okazji przekroczenia okrągłego rekordu 20-ki online może? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Jak mogło mnie tam nie być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijori PL Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Jestem pierwszy. LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Jestem ostatnia. OMG LOL UMIESZCZĘ STATUS NA FEJSBUKU Stop gimbusić pls. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Lol mnie tam nie ma ... Kiedy to było robione ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 i jak serwer to wytrzymał, jak lagi są ogromne nawet z kilkoma użytkownikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 i jak serwer to wytrzymał, jak lagi są ogromne nawet z kilkoma użytkownikami. Ja nie mam lagów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Jak mogło mnie tam nie być przecież wszyscy mnie uwielbiają Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Jak mogło mnie tam nie być przecież wszyscy mnie uwielbiają Możliwe, że ciebie jeszcze nie było na serwerze... tak jak mnie [czytaj: "byłam pod nazwą Crystal Sky"] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Kiedy to wgl bylo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts