Mad Mike Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Witajcie! Zgodnie z wczorajszą zapowiedzią pragniemy przedstawić wam wyniki konkursu "Nasza Celestia" Po wielu przemyśleniach, debatach i dyskusjach ustaliliśmy, iż na wyróżnienie zasłużyły prace Catzumi, Valkyrie i VileRaven. Ponadto, specjalne wyróżnienie za oryginalną humanizację otrzymuje Animal. A oto i wyróżnione prace: Animal Catzumi The Valkyrie VileRaven Wyróżnionym serdecznie gratulujemy, zaś całej reszcie życzymy wytrwałości w szlifowaniu swoich umiejętności i serdecznie dziękujemy za udział każdemu, kto nadesłał swoje prace. Dodam, że nagrody zostały już przyznane na odpowiednie konta ^^ ~Myhell Opiekunowie Regnum Solis Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Oczywiscie nie mialam szans.... Myslalam tez ze beda miejsca i wyroznienia. Naprawde piekne prace ja tak nie umim ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Wiedziałam że nie mam szans, ale spróbować można. Ciekawi mnie tylko, czy wzięto moją pracę pod uwagę, bo wysłałam ją około 23 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Nom, troszkę przykro, że się nie udało. Ale następnym razem będzie lepiej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ale następnym razem będzie lepiej! Nie, nie będzie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Gratuluję. Humanizacja naprawdę dziwna szczególnie ręka, w sukni wygląda jakby nóg nie posiadała. Ale nie ja głosowałam. Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Dziękuję Pięknie ! Na prawdę piękne prace dotarły na konkurs. Najbardziej podoba mi się praca Catzumi, przepięknie zrobiła grzywę Celestii *.* jestem również bardzo ciekawa pozostałych prac c: będzie je można gdzieś zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Jasne. Ja bezpośrednio do plików nie mam dostępu, bowiem mój zasyfiony komp już folderów nie chce otwierać, jednak jeśli bardzo chcecie, to Mad Mike będzie w stanie ukazać resztę prac. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ja chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 :O Ja wyróżniona? Myślałam, że nie mam szans z innymi ^^" Cóż mimo kilku...nastu błędów, udało mi się :3 Dziękuję serdecznie za tak bardzo liczące się dla mnie wyróżnienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts