Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Natrafiłam dzisiaj na kolejny bardzo fajny filmik Tym razem jest to kucykowa przeróbka gry "The Sims". Bardzo zdziwiła mnie doskonała grafika i interakcję zrobione w filmiku. A poza tym... Rodzinka Hooves ^^ Serdecznie zapraszam do oglądania wszystkich fanów "The Sims" i rodzinki od Derpy i Doktora. <http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EZG1K1-2omo> Zachęcam również do wyrażania własnej opinii i bardzo przepraszam jeśli okazałoby się, że ktoś już taki temat stworzył. Aha, ciekawostka ^^ Twilight ma już w tym filmiku skrzydła Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) hmmm całkiem ciekawe. Chciałabym zobaczyć tą animację ale w wersji księżniczek... w Canterlocie ^^ Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Elizabeth Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daractive Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Oglądajac ten film faktycznie możnaby odnieśc wrazenie że mamy do czynienia z gra (w którą chętnie bym zresztą zagrał). Sądze że w tej wersji "The Sims" nie chciałoby mi się robić "przydomowych cmentarzy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Teraz tylko czekać, aż ktoś raczy zrobić takiego moda do Simsów, bo filmik robi idei takiego moda niezłą reklamę. Teraz tylko czekać na następny odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Strasznie fajne. Zagrałabym. Niektóre interakcje byłyby ciekawe. Jak mogłaby wyglądać śmierć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ojej. W takie 'simsy' to ja bym z wielką chęcią pograła c: tylko czekać aż ktoś coś zrobi~ Nie no a co do filmiku, naprawdę fajny~ Serio było to wrażenie, jakby ktoś normalnie grał xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Aż zachciało mi się zagrać w kucykowe simsy. Ciekawe kiedy pojawi się kucykowy mod, oby jak najszybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Spoko Gratulacje dla autora ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moontiger Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Faktycznie, gość ma talent, ciężko stwierdzić czy to gra czy animacja. W takie Simsy z chęcią bym zagrał. Ekhm, film mnie tak zainteresował, że nawet na datę pierwszego posta nie spojrzałem. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Moontiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts