monika444 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Chciałabym bardziej poznać forum i was, więc postanowiłam się przedstawić. Mam 13 lat, pochodzę z Bartoszyc. Serial oglądam od roku. Moimi ulubionymi kucykami są Luna i Chrysalis, lubię też Zecorę i Octavię. Jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś o mnie proszę pytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Cześć. Gdzie są Bartoszyce? Piszesz ficki? Należysz do KWA czy KWH? (kółek wzajemnej adoracji; kółek wzajemnego hejtu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, na początek dostaniesz ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ave. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Witaj z nami . A ode mnie i oraz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monika444 Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Cześć. Gdzie są Bartoszyce? Piszesz ficki? Należysz do KWA czy KWH? (kółek wzajemnej adoracji; kółek wzajemnego hejtu) Bartoszyce są w województwie Warmińsko-Mazurskim, blisko granicy z Obwodem Kaliningradzkim. Nie, nie piszę. Raczej do KWA Witaj na forum! Baw się dobrze, na początek dostaniesz ode mnie Dziękuję, jednak ten muffin mnie przeraża... Witaj z nami . A ode mnie i oraz . Na cydr jeszcze jestem trochę za młoda , ale brohoofa przybiję! Siema! No,cześć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Przeraża cię muffinka, hm... W takim razie zastosujemy inną, dawno już porzuconą metodę przywitania się. Oddział, wytoczyć PaK 43! Ładuj! ...ale nie ją! Tę drugą... Już? Cel! Ognia! Monika, łap! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monika444 Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Przeraża cię muffinka, hm... W takim razie zastosujemy inną, dawno już porzuconą metodę przywitania się. Oddział, wytoczyć PaK 43! Ładuj! ...ale nie ją! Tę drugą... Już? Cel! Ognia! Monika, łap! Dzięki, nie ma to jak hug od Chrysalis ^ ^ Ave. Nawzajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 dawno już porzuconą metodę przywitania się. Oddział, wytoczyć PaK 43! Ładuj! nie lepiej K5(E) Leopold ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Hejka! Witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Wiitaj ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 nie lepiej K5(E) Leopold ;D Nie, za dużo czasu zajmuje jego ustawienie. Poza tym nie wszędzie dojedzie, poziom kolei w Polsce stoi dość nisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Poza tym nie wszędzie dojedzie, poziom kolei w Polsce stoi dość nisko. Nie wiem czy tak nisko. Patrząc jednak na nasze pociągi to się może wydawać.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Witaj:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Szczęść Bożę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monika444 Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Szczęść Bożę~ Szczęść Boże. Forumowy ksiądz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Szczęść Boże. Forumowy ksiądz?i nie tylko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się