Servant Saber Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 chyba nie bedziemy planowac II meeta miesiac przed, nie? :3Ekipa ze Zgorzelca tak robi A co drugiego tematu to chyba nie jestem tak glupi aby go nie zrobic gdy najdzie taki czas, prawda? xPA czy ja powiedziałam, że jesteś głupi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Nie musisz. On jest pusto... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Odezwalo sie pełno. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Hej, przepraszam wszystkich za tak długi czas wstawiania zdjęć z meetu, które obiecałem wrzucić dzień po spotkaniu. Mam nadzieję, że wybaczycie mi ten brak subordynacji i dzisiaj zdjęcia na pewno pojawią się w necie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Wytrzymałem do teraz, wytrzymam i więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Jak obiecałem zdjęcia zostały dzisiaj wstawione na forum w temacie Baza zdjęć i filmów z meetów http://mlppolska.pl/watek/904-baza-zdj%C4%99%C4%87-i-film%C3%B3w-z-meet%C3%B3w-linkownia/?p=360995 W tym momencie zostały wrzucone zdjęcia, filmy zajmują dość sporo i wrzucenie ich do neta wymaga więcej czasu. Pozdrawiam wszystkich obecnych na meetcie jak i nie mogących przybyć na spotkanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Same ogierki były |D szczerze, byłabym zagubiona, gdybym przyszła, a tu same ogiery A ten Blondyn wygląda jak taki chłopak ze szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Ogiery, nie ogiery, walić. Ważne, że z fandomu :'D. A na II meecie Aglecia powiedziała, że przyprowadzi kumpele więc nie będziesz zawiedziona ;3. Co do blondyna to się Kuba nazywa Edytowano Sierpień 20, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Który Kuba? Trzech było xD Kumpele Paniczu, kumpele jeśli łaska, a nie kumpeli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Teraz lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Same ogierki były |D szczerze, byłabym zagubiona, gdybym przyszła, a tu same ogiery A ten Blondyn wygląda jak taki chłopak ze szkoły.Nie smutłaj, będziemy dwie (albo i trzy!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) To spox Ale i tak byłabym zagubiona, bo ja należę do młodszych, a tam sami tacy starsi |D Mój wiek znają tylko ci z pewnego, częstochowskiego meeta |3 jak będę na meecie to się ujawni Ten Kubuś ma grzywkę jak Dumb-bell |D Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wiek nie ma znaczenia. Ważna jest osobowość. No i w tymże wypadku fakt, iż coś nas wszystkich łączy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Oczywiście! Jak ja zaczynałem Broniarstwo to miałem 12 lat :'3. Teraz mam 14 więc do starszych też nie należę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Oczywiście! Jak ja zaczynałem Broniarstwo to miałem 12 lat :'3. Teraz mam 14 więc do starszych też nie należę. Zawstydziłam Cię. 2 września będę mieć 12 lat. Ale i tak wiek nie ma znaczenia, no chyba, że ktoś ma osobowość gimbusa, co się często zdarza osobom w moim wieku. ja gimbem jestem tylko w życiu prywatnym |D Skromnym zdaniem - według niektórych mam zbyt rozwiniety talent plastyczny jak na swój wiek i do grafik też. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Ale i tak byłabym zagubiona, bo ja należę do młodszych, a tam sami tacy starsi |D Wiek nie ma znaczenia. Ważna jest osobowość. No i w tymże wypadku fakt, iż coś nas wszystkich łączy :3Bo wszyscy broniacze to jedna rodzina... Oczywiście! Jak ja zaczynałem Broniarstwo to miałem 12 lat :'3. Teraz mam 14 więc do starszych też nie należę.Brohoof, Aglecik też. /)Zawstydziłam Cię. 2 września będę mieć 12 lat.No i co z tego...? Ponymeety są dla każdego, bez względu na wiek, płeć czy orientację Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Wiem, ale i tak na pierwszym się trochę wstydziłam |D Ale potem już było lepiej, poznałam osobiście Bronies, jacy są naprawdę, bo w internecie każdy jakąś rolę gra. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ale nam się ckliwa rozmowa wywiązała. Ostatnio sadyzm mnie opuszcza. No, ale wracając do tematu, to ktoś z nieobecnych widział nasze zdjęcia? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Moją gębe zobaczycie tutaj Sami zgadnijcie, kim jestem (ach, ta moja bladość) Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) No, ale wracając do tematu, to ktoś z nieobecnych widział nasze zdjęcia? xDJa nie, ale jak nie zapomnę i będzie mi się chciało to jutro rzucę okiem Moją gębe zobaczycie tutaj Sami zgadnijcie, kim jestem (ach, ta moja bladość)Ta w czarnej koszulce z żółto-pomarańczowym wzorkiem i okularkami? :? Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ta w czarnej koszulce z żółto-pomarańczowym wzorkiem i okularkami? :? Tag ;_;, wiem, że mam grube nogi, mówię to na serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Tag ;_;, wiem, że mam grube nogi, mówię to na serio.[omg kobiece problemy faceci wypad ]Ty masz grube? Zobaczysz moje to się przekonasz co to znaczy mieć grube nogi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wy chyba grubych nóg nie widziałyście... Zobaczycie moje T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Ale ja jestem blada słonica ;_; nawet nie wiedziałam, że taka gruba jestem. nie ma to jak żalenie się dziewczyny na swoją figurę. W sumie, ten "wzorek" to tęczowe serce. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Hidoi, co taki foch na drugim zdjęciu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się