Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Chciałabym pokazać wam moje prace. Mogę? ;3; Jeśli tak... ...rysuje kuce. Myszką. Program: Paint Tool SAI, Inkscape To chyba tyle tego bardzo długiego opisu Tu macie kilka moich prac~ Wektory: [nie używam baz] Digitale [???] Chibi [???] To chyba wszystko ^^ Moje dA: http://n0m1.deviantart.com/ Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Nomiki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Gratuluję talentu, myszką mało kto rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Robisz może arty dla innych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Gratuluję talentu, myszką mało kto rysuje. A tam talent, to łatwe c: Robisz może arty dla innych ludzi? Z tych które pokazałam, tylko 2 robiłam dla siebie, więc tak, robię. :3 ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Robisz to za darmo czy za drobną opłatą albo punktami Da? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Robisz to za darmo czy za drobną opłatą albo punktami Da? No cóż, raczej za opłatą/zależy iloma ale raczej dużą ilością punktów bo jeden wektor robię cały dzień a digital z dwa i zbieram na tablet/premium/cokolwiek~ Taaaaaak, wiem, moje prace nie są tego warte, ale meh, trudno, najwyżej nikt tego nie weźmie :'3 ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Wow super, w szczególności podobają mi się vectory, oczywiście czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Piękne robisz vectory ^^ mogła bym zamówić ? Za ile punktów robisz ? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Wow super, w szczególności podobają mi się vectory, oczywiście czekam na więcej Oh, dziękuje! ;3; Piękne robisz vectory ^^ mogła bym zamówić ? Za ile punktów robisz ? c: Ojej, bardzo dziękuje ;3; Cieszę się, że taka artystka uważa moje wektory za dobre ;3; Na razie jeszcze nie mam niestety ustalonych cen, dlatego każdy ma indywidualne, zależy od tego co ma być na wektorze no i ile jest w stanie za takiego zapłacić. Zazwyczaj na początku ustalam przedział cenowy a po zrobieniu wektora ustalam z osobą ile chce za niego dać. Nie chce by ktos przepłacał czy coś .-. Oczywiście jeśli dla mnie będzie ta cena zbyt mała to się nie zgodzę, ale chce być uczciwa .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Oh, dziękuje! ;3; Ojej, bardzo dziękuje ;3; Cieszę się, że taka artystka uważa moje wektory za dobre ;3; Na razie jeszcze nie mam niestety ustalonych cen, dlatego każdy ma indywidualne, zależy od tego co ma być na wektorze no i ile jest w stanie za takiego zapłacić. Zazwyczaj na początku ustalam przedział cenowy a po zrobieniu wektora ustalam z osobą ile chce za niego dać. Nie chce by ktos przepłacał czy coś .-. Oczywiście jeśli dla mnie będzie ta cena zbyt mała to się nie zgodzę, ale chce być uczciwa .-. Miło mi ^^ jakże mają sie nie podobać ja vectorów robić nie potrafię a ty nawet kryształowego kuca zrobiłaś pięknie. Mogła bym prosić moją Raven ? http://vileraven.deviantart.com/art/VileRaven-Character-Sheet-387809969 Może mieć taką fryzurę http://th04.deviantart.net/fs71/PRE/f/2013/205/8/c/raven_portrait_by_vileraven-d6eyjzw.png I żeby wyglądała bardzo wyrafinowanie :3 Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Przyjemność mnie zaszczyciła widząc wcześniej Twojego dA i miło mi znów ujrzeć Twoje śliczne prace :> Mam nadzieje że będzie ich więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 No arty podobają mi się . Chyba zamówię u ciebie jakąś grafikę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 No arty podobają mi się . Chyba zamówię u ciebie jakąś grafikę. Niezmiernie mnie to cieszy! c: ♥ Przyjemność mnie zaszczyciła widząc wcześniej Twojego dA i miło mi znów ujrzeć Twoje śliczne prace :> Mam nadzieje że będzie ich więcej! Dziękuje :3 Na pewno będzie! c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 .3. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Awaww kudłaty jednorożek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Fajna alpaka. Taka puchata. A ta biała kropka to tak celowo zostawiona? Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 A ta biała kropka to tak celowo zostawiona? Nie zauważyłam ;_; Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 To jest robione myszką?! Nie wierzę. Wyszło ślicznie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Nie, to akurat mój pierwszy rysunek na tablecie, zapomniałam o tym wspomnieć bo na dA jest ._. Byłam u koleżanki i męczyłam się z jej tabletem. Ale chyba nie wyszło najgorzej c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie, to akurat mój pierwszy rysunek na tablecie, zapomniałam o tym wspomnieć bo na dA jest ._. Byłam u koleżanki i męczyłam się z jej tabletem. Ale chyba nie wyszło najgorzej c: No to już mamy pewność,że powinnaś zainwestować w swój własny tablet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts